Ondernemers over Boekhoudengevonden.nl

''Door veel te automatiseren is boekhouden bij ons geen fulltime job. dit bood de uitkomst!''

Marie-Louise van de Berg

''Ondersteuning van ons kantoor was de vraag, 4 offertes binnen 1 dag het resultaat, super!''

Hein Kramer
8,5 / 10
365 beoordelingen

Wij zijn trot op de 8,5 die wij kregen van tevreden ondernemers om de beoordelingssite Klantenvertellen.nl

Beoordeling op Klantenvertellen.nl

Besparen op de Boekhouding

Veel (startende) ondernemers denken te kunnen besparen door een deel van hun boekhouding zelf te doen. Niets is echter minder waar! Een goede boekhouder bespaart u tijd (u richt zich weer op uw core-business) en weet precies van welke financiële voordelen u kunt profiteren. Boekhoudergevonden.com stuurt u gratis en vrijblijvend 4 offertes van de beste boekhouders bij u in de buurt. Daarmee bespaart u gemiddeld tot maar liefst 50% op uw boekhouding!

Hoeveel kan ik besparen op mijn boekhouder?

Gemiddeld besparen ondernemers die kiezen voor een boekhouder via Boekhoudergevonden.com maar liefst 50%. Hoe? Al onze boekhouders voldoen aan strenge eisen, werken efficiënt en leveren kwaliteit. Dankzij een betrouwbare boekhouder bent te allen tijde geïnformeerd over de belastingvoordelen waarvan u als ondernemer kunt profiteren. Dat scheelt u een hoop frustratie, tijd en geld!

Ik ben een ondernemer. Heb ik wel een boekhouder nodig?

Juist in uw geval is het inschakelen van een boekhouder zeer waardevol! U toch al beperkte tijd kunt u aan uw core-business besteden, terwijl uw boekhouder de focus houdt op uw administratie én bijhorende belastingvoordelen: die zijn er namelijk veel voor u als ondernemer! Kies een boekhouder die bij u past en vergelijk vier boekhouders uit uw buurt. Vraag uw offertes gratis en vrijblijvend aan via Boekhoudergevonden.com!

Boekhouder offerte Zoetermeer

Tijd, dat is voor veel ondernemers een kostbaar en zeldzaam iets. Het ondernemen zelf is een intensieve zaak. Klanten moeten bediend worden, diensten en producten moeten op orde zijn. Er blijft dan niet veel tijd meer over. Het gevolg is vaak dat administratieve taken als bijzaak worden beschouwd en pas laat op de dag kunnen worden aangepakt, of misschien wel worden opgeschoven naar het weekend. Het is echter een feit dat de boekhouding geen bijzaak is. Heldere en up-to-date cijfers kunnen helpen een bedrijf sturing te geven, zodat besluiten genomen kunnen worden die inspelen op kansen.

Boekhouder gezocht
Zeker voor de kleinere ondernemingen, zoals ZZP-ers, lopen tegen dit tijd-probleem aan. De boekhouder kosten zijn te hoog om iemand vast in dienst te nemen voor een volle weektaak, maar het ontbreekt de ZZP-er zelf aan tijd om de administratie van de eenmanszaak goed aan te pakken. Een dilemma, waar gelukkig een prima oplossing voor is. Je kunt de boekhouding, of delen van de boekhouding heel eenvoudig uitbesteden. En dat is een prima oplossing voor de boekhouding ZZP.

Boekhouder Zoetermeer gezocht
De oplossing is helder, je bent op zoek naar een boekhouder in Zoetermeer en omgeving. Misschien alleen voor de in- en verkoopcijfers of voor het opstellen de jaarrekening. Je kunt ook andere zaken willen uitbesteden, zoals de aangifte omzetbelasting of de aangifte vennootschapsbelasting. En uiteraard kun je ook denken aan het invullen van de aangifte inkomstenbelasting. Ook het verzorgen van de loonadministratie is typisch zo’n klus die je het liefst zou uitbesteden. Een heldere salaris administratie zorgt er nu eenmaal voor dat je over de salarissen geen zorgen hoeft te hebben. En voor wie op zoek is naar een boekhouder heeft boekhoudergevonden.com de verlossende oplossing.

Boekhouder Zoetermeer gevonden
Het principe van boekhoudergevonden.com is erg eenvoudig. Na aanmelding kun je aangeven welke werkzaamheden je zou willen uitbesteden. De aangesloten boekhouders krijgen hiervan een melding en kunnen een offerte uitschrijven. Je krijgt maximaal vier offertes onder ogen. Dat zorgt ervoor dat de betreffende boekhouders snel zullen reageren en bovendien met een scherpe prijs. Er zullen ook alleen boekhouders reageren die de juiste kennis in huis hebben en de tijd om jouw klus in te passen. Dat maakt dat je een passende offerte krijgt. Nu maak je zelf de keuze voor die kandidaat die het beste aansluit bij jouw wensen en jouw budget.

Een ideale oplossing voor de boekhouder in Zoetermeer
Boekhoudergevonden.com biedt voor elk ondernemer, of je nu ZZP-er bent of een onderneming met personeel draait, een passende oplossing om de boekhouding uit te besteden. Dat zorgt voor gemak en het ontzorgt je als ondernemer. Zo kun je je tijd besteden aan het ondernemen zelf. En zeg nu zelf, dat is toch veel leuker!