Ondernemers over Boekhoudengevonden.nl

''Door veel te automatiseren is boekhouden bij ons geen fulltime job. dit bood de uitkomst!''

Marie-Louise van de Berg

''Ondersteuning van ons kantoor was de vraag, 4 offertes binnen 1 dag het resultaat, super!''

Hein Kramer
8,5 / 10
365 beoordelingen

Wij zijn trot op de 8,5 die wij kregen van tevreden ondernemers om de beoordelingssite Klantenvertellen.nl

Beoordeling op Klantenvertellen.nl

Besparen op de Boekhouding

Veel (startende) ondernemers denken te kunnen besparen door een deel van hun boekhouding zelf te doen. Niets is echter minder waar! Een goede boekhouder bespaart u tijd (u richt zich weer op uw core-business) en weet precies van welke financiële voordelen u kunt profiteren. Boekhoudergevonden.com stuurt u gratis en vrijblijvend 4 offertes van de beste boekhouders bij u in de buurt. Daarmee bespaart u gemiddeld tot maar liefst 50% op uw boekhouding!

Boekhoudergevonden.com. Leiden

Voor veel ondernemers is het invullen van een aangifte omzetbelasting geen feestje. Vaak moeten dit soort boekhoudkundige klussen na een drukke dag worden uitgevoerd en vermoeidheid maakt dat er ofwel wordt uitgesteld, ofwel dat er fouten worden gemaakt. Het cijferwerk is een serieuze zaak en daarom verdient de boekhouding van de eenmanszaak voldoende aandacht. En dus kun de boekhouding van de ZZP beter worden uitbesteed.

Uitbesteden boekhouding
Het is niet alleen de omzetbelasting, maar zo zijn er ook de aangifte vennootschapsbelasting of de aangifte inkomstenbelasting. En naast alle belastingformulieren ligt er het dagelijkse cijferwerk dat een helder beeld van voorraad, in- en uitgaven moet geven. Of het gaat om het opstellen van de jaarrekening. Ondernemers die personeel in dienst hebben, zullen voor de loonadministratie moeten zorgen. Het zijn allemaal lastige klussen en als je niet in de financiële hoek werkzaam bent is het erg fijn als je dit kunt uitbesteden aan een specialist.

Boekhouder offerte in Leiden?

Overtuigd zijn van de noodzaak je boekhouding uit te besteden is één ding. De juiste persoon vinden is echter weer een heel ander. Hoe vind je de juiste boekhouder in Leiden in dat grote aanbod? Heb je voldoende tijd om zelf op zoek te gaan, of laat je je hierbij liever assisteren? Boekhoudergevonden.com heeft een oplossing die je tijd bespaart én in contact brengt met de juiste persoon.

Boekhouder Leiden gevonden
Allereerst meld je je aan en geef je de te verrichten werkzaamheden op. Nu kunnen de aangesloten boekhouders reageren. Ze doen dat snel en met scherpe tarieven omdat jij maximaal maar vier offertes onder ogen zult krijgen. De scherpe prijzen zorgen voor besparing op de kosten voor je boekhouder. Nu kun je uit de vier offertes een keuze maken voor de beste boekhouder in Leiden en omgeving.