Ondernemers over Boekhoudengevonden.nl

''Door veel te automatiseren is boekhouden bij ons geen fulltime job. dit bood de uitkomst!''

Marie-Louise van de Berg

''Ondersteuning van ons kantoor was de vraag, 4 offertes binnen 1 dag het resultaat, super!''

Hein Kramer
8,5 / 10
365 beoordelingen

Wij zijn trot op de 8,5 die wij kregen van tevreden ondernemers om de beoordelingssite Klantenvertellen.nl

Beoordeling op Klantenvertellen.nl

Besparen op de Boekhouding

Veel (startende) ondernemers denken te kunnen besparen door een deel van hun boekhouding zelf te doen. Niets is echter minder waar! Een goede boekhouder bespaart u tijd (u richt zich weer op uw core-business) en weet precies van welke financiële voordelen u kunt profiteren. Boekhoudergevonden.com stuurt u gratis en vrijblijvend 4 offertes van de beste boekhouders bij u in de buurt. Daarmee bespaart u gemiddeld tot maar liefst 50% op uw boekhouding!

Boekhoudergevonden.com Dordrecht

Welke ondernemer heeft de energie om zich na een drukke werkdag nog eens te buigen over verkoopcijfers of een aangifte omzetbelasting? Het komt maar al te vaak voor dat de administratie van ZZP blijft liggen tot nachtelijke uurtjes of weekenden. Niet goed voor een normaal gezinsleven en zeker niet goed voor het cijferwerk zelf. Het is prettiger werken als de administratie van de eenmanszaak wordt uitbesteed aan een professional.

De boekhouding uitbesteden
Door het uitbesteden van de boekhouding houd je de handen vrij voor het werk dat je liever doet: het ondernemen zelf. En er liggen heel wat van die klussen die je uitstekend kunt uitbesteden. Denk maar aan het opstellen van de jaarrekening, het bijhouden van het dagelijkse cijferwerk of het verzorgen van de aangifte vennootschapsbelasting of de aangifte inkomstenbelasting. Voor ondernemingen met personeel is het een hele geruststelling als de loonadministratie kan worden uitbesteed. Als de salaris administratie op orde is profiteert iedereen daarvan, zowel de werknemers als de werkgever.

Boekhouder offerte in Dordrecht?

Het uitbesteden van werkzaamheden aan een professional vraagt nog wel één ding: je moet die professional eerst nog wel kunnen vinden. Dat hoeft met de juiste hulpmiddelen niet zo moeilijk te zijn. Boekhoudergevonden.com heeft de ideale oplossing voor je, waardoor je met de juiste boekhouder in Dordrecht en omgeving op een simpele manier in contact kunt komen.

Boekhouder Dordrecht gevonden
Je begint met je aan te melden op boekhoudergevonden.com. Nu kun je de uit te besteden werkzaamheden opgeven en kunnen de aangesloten boekhouders met offertes reageren. Jij krijgt er maximaal vier toegestuurd en dat gegeven zorgt voor snelle offertes en scherpe tarieven. Dat maakt besparingen op de kosten voor een boekhouder mogelijk. Zo krijg je de beste boekhouder in Dordrecht en omgeving op een eenvoudige manier op een presenteerblaadje!