Ondernemers over Boekhoudengevonden.nl

''Door veel te automatiseren is boekhouden bij ons geen fulltime job. dit bood de uitkomst!''

Marie-Louise van de Berg

''Ondersteuning van ons kantoor was de vraag, 4 offertes binnen 1 dag het resultaat, super!''

Hein Kramer
8,5 / 10
365 beoordelingen

Wij zijn trot op de 8,5 die wij kregen van tevreden ondernemers om de beoordelingssite Klantenvertellen.nl

Beoordeling op Klantenvertellen.nl

Besparen op de Boekhouding

Veel (startende) ondernemers denken te kunnen besparen door een deel van hun boekhouding zelf te doen. Niets is echter minder waar! Een goede boekhouder bespaart u tijd (u richt zich weer op uw core-business) en weet precies van welke financiële voordelen u kunt profiteren. Boekhoudergevonden.com stuurt u gratis en vrijblijvend 4 offertes van de beste boekhouders bij u in de buurt. Daarmee bespaart u gemiddeld tot maar liefst 50% op uw boekhouding!

Hoeveel kan ik besparen op mijn boekhouder?

Gemiddeld besparen ondernemers die kiezen voor een boekhouder via Boekhoudergevonden.com maar liefst 50%. Hoe? Al onze boekhouders voldoen aan strenge eisen, werken efficiënt en leveren kwaliteit. Dankzij een betrouwbare boekhouder bent te allen tijde geïnformeerd over de belastingvoordelen waarvan u als ondernemer kunt profiteren. Dat scheelt u een hoop frustratie, tijd en geld!

Ik ben een ondernemer. Heb ik wel een boekhouder nodig?

Juist in uw geval is het inschakelen van een boekhouder zeer waardevol! U toch al beperkte tijd kunt u aan uw core-business besteden, terwijl uw boekhouder de focus houdt op uw administratie én bijhorende belastingvoordelen: die zijn er namelijk veel voor u als ondernemer! Kies een boekhouder die bij u past en vergelijk vier boekhouders uit uw buurt. Vraag uw offertes gratis en vrijblijvend aan via Boekhoudergevonden.com!

Boekhouder offerte Den Haag

Je bent een enthousiaste ondernemer met hart voor de zaak. Je geniet van het contact met je klanten, je hebt producten om je heen verzameld waar je helemaal achter staat en de diensten die je voor je klanten uitvoert worden met volle overgave afgerond. Kortom, je hebt je zaakjes goed voor elkaar. Tenminste, bijna alles. Je zit alleen nog vele late avondjes te zwoegen op je minst favoriete aspect van het ondernemerschap: de boekhouding. Kon je die nog maar uitbesteden!

Boekhouding ZZP
Zeker voor een ZZP-er is het belangrijk alle taken zo efficiënt mogelijk uit te voeren. De boekhouding van de eenmanszaak schiet er veel te vaak bij in. De kosten voor een eigen, vaste boekhouder liggen gewoon te hoog, maar de consequentie van het zelf-doen zijn vaak niet actuele cijfers, waardoor verantwoorde sturing op grond van de incomplete cijfers niet goed mogelijk is. Wat is de voor de hand liggende oplossing? De boekhouding uitbesteden aan een expert!

Boekhouder Den Haag gezocht
Als je onderneming in Den Haag is gevestigd dan is het prettig als je een boekhouder in Den Haag of directe omgeving kunt vinden aan wie je belangrijke boekhoudtaken kunt uitbesteden. En er zijn heel wat taken die erom vragen om aangepakt te worden. Natuurlijk heb je de reguliere in- en verkoopcijfers, maar er liggen ook ingewikkelder klussen. Denk maar aan het opstellen van de jaarrekening, of de salaris administratie. Er zijn zoveel factoren waar je bij de loonadministratie rekening moet houden en dat is vaak erg lastig.

Aangifte omzetbelasting
Verschillende keren per jaar dient de aangifte omzetbelasting gedaan te worden. Dat is belangrijk, zodat je weet welk BTW-bedrag je moet afdragen of terugontvangen. Maar het is niet de enige belastingaangifte die moet worden gedaan. Zo heb je uiteraard jaarlijks ook de aangifte inkomstenbelasting en hebben sommige ondernemers ook te maken met de aangifte vennootschapsbelasting. Waarschijnlijk zijn deze aangiftes niet je favoriet, maar nauwkeurigheid en tijdigheid zijn wel belangrijk. Lastig, dus: uitbesteden!

Boekhouder Den Haag gevonden
Misschien heb je in Den Haag al een boekhouder gezocht, maar het is lastig tussen zoveel kandidaten de juiste te vinden. Gelukkig is er nu boekhoudergevonden.com, waar je na aanmelding alle mogelijke klussen op het gebied van boekhouding kunt aanmelden. De aangesloten boekhouders kunnen reageren door een snelle en scherpe offerte uit te brengen. Snelheid is voor hen geboden, want er worden maar vier offertes naar jou doorgezet. Jij kiest vervolgens die kandidaat die het beste is voor de klus die je aanbiedt en het geeft je ook de mogelijkheid om voor een scherpe prijs te gaan.

Boekhouding uitbesteden
Door het uitbesteden van de boekhouding, van dagelijkse cijfers tot aangiftes voor de belasting, ben je verzekerd van een professionele aanpak en een correcte verwerking van je cijfers. En zelf heb je de handen vrij om te doen waar het je echt om gaat: werken aan je eigen bedrijf.