Ondernemers over Boekhoudengevonden.nl

''Door veel te automatiseren is boekhouden bij ons geen fulltime job. dit bood de uitkomst!''

Marie-Louise van de Berg

''Ondersteuning van ons kantoor was de vraag, 4 offertes binnen 1 dag het resultaat, super!''

Hein Kramer
8,5 / 10
365 beoordelingen

Wij zijn trot op de 8,5 die wij kregen van tevreden ondernemers om de beoordelingssite Klantenvertellen.nl

Beoordeling op Klantenvertellen.nl

Besparen op de Boekhouding

Veel (startende) ondernemers denken te kunnen besparen door een deel van hun boekhouding zelf te doen. Niets is echter minder waar! Een goede boekhouder bespaart u tijd (u richt zich weer op uw core-business) en weet precies van welke financiële voordelen u kunt profiteren. Boekhoudergevonden.com stuurt u gratis en vrijblijvend 4 offertes van de beste boekhouders bij u in de buurt. Daarmee bespaart u gemiddeld tot maar liefst 50% op uw boekhouding!

Boekhoudergevonden.com Delft

Daar zit je dan als ondernemer tot in de late uurtjes nog met de aangifte omzetbelasting voor je neus. Late uurtjes zijn niet goed voor correcte getallen of voor je privé-leven. Maar al te vaak wordt de boekhouding van de ZZP uitgesteld tot het écht niet meer langer kan. Het werkt fouten in de hand en heeft een verlammende uitwerking op jou als ondernemer. De boekhouding van een eenmanszaak kan daarom veel beter uitbesteed worden!

Het uitbesteden van de boekhouding
Er komt in een onderneming heel wat administratief werk om de hoek kijken. Werk dat nauwkeurig moet worden verricht, fouten kosten extra tijd en bovendien geld. Zo zijn er de dagelijkse cijfers en het opstellen van de jaarrekening. Of wat dacht je van de aangifte vennootschapsbelasting of de aangifte inkomstenbelasting. Voor een ondernemer met personeel komt daar ook nog eens de salarisadministratie bij. Het uitbesteden van al dit soort werkzaamheden brengt je als ondernemer een hoop verlichting.

Boekhouder offerte uit Delft

Zelf een boekhouder in Delft vinden voor al die boekhoudkundige werkzaamheden valt niet mee, er is nu eenmaal een groot aanbod. Met de oplossing van boekhoudergevonden.com wordt het gelukkig allemaal een stuk eenvoudiger om de juiste boekhouder in Delft te vinden. Het is een fluitje van een cent, je hoeft je alleen maar even aan te melden.

Boekhouder Delft gevonden
Na je aanmelding geef je aan om welke werkzaamheden het je allemaal gaat. De aangesloten boekhouders brengen vervolgens passende offertes uit. Omdat ze weten dat jij er maar vier van te zien krijgt, zullen de offertes scherp geprijsd zijn. Dat scheelt je meteen in de kosten voor de boekhouder. Nu kun je eenvoudig de meest geschikte boekhouder in Delft selecteren om je boekhouding aan uit te besteden. En dat is een hele zorg minder!