Ondernemers over Boekhoudengevonden.com

''Door veel te automatiseren is boekhouden bij ons geen fulltime job. dit bood de uitkomst!''

Marie-Louise van de Berg

''Ondersteuning van ons kantoor was de vraag, 4 offertes binnen 1 dag het resultaat, super!''

Hein Kramer
8,5 / 10
365 beoordelingen

Wij zijn trot op de 8,5 die wij kregen van tevreden ondernemers om de beoordelingssite Klantenvertellen.nl

Beoordeling op Klantenvertellen.nl

Besparen op de Boekhouding

Veel (startende) ondernemers denken te kunnen besparen door een deel van hun boekhouding zelf te doen. Niets is echter minder waar! Een goede boekhouder bespaart u tijd (u richt zich weer op uw core-business) en weet precies van welke financiële voordelen u kunt profiteren. Boekhoudergevonden.com stuurt u gratis en vrijblijvend 4 offertes van de beste boekhouders bij u in de buurt. Daarmee bespaart u gemiddeld tot maar liefst 50% op uw boekhouding!

Hoeveel kan ik besparen op mijn boekhouder?

Gemiddeld besparen ondernemers die kiezen voor een boekhouder via Boekhoudergevonden.com maar liefst 50%. Hoe? Al onze boekhouders voldoen aan strenge eisen, werken efficiënt en leveren kwaliteit. Dankzij een betrouwbare boekhouder bent te allen tijde geïnformeerd over de belastingvoordelen waarvan u als ondernemer kunt profiteren. Dat scheelt u een hoop frustratie, tijd en geld!

Ik ben een ondernemer. Heb ik wel een boekhouder nodig?

Juist in uw geval is het inschakelen van een boekhouder zeer waardevol! U toch al beperkte tijd kunt u aan uw core-business besteden, terwijl uw boekhouder de focus houdt op uw administratie én bijhorende belastingvoordelen: die zijn er namelijk veel voor u als ondernemer! Kies een boekhouder die bij u past en vergelijk vier boekhouders uit uw buurt. Vraag uw offertes gratis en vrijblijvend aan via Boekhoudergevonden.com!

Waarom kiest u voor Boekhoudergevonden.com

U zoekt een boekhouder in Zuid-Holland?

Je hoeft als ondernemer niet alles leuk te vinden en niet alles te kunnen. Waarom zou je dan nog in de late uurtjes als je toch al moe bent van een dag hard werken over het cijferwerk gebogen willen zitten? In veel gevallen wordt er daardoor aan de boekhouding van de eenmanszaak veel te weinig aandacht besteed. Wil je de cijfers actueler, zodat je je beleid beter kunt opstellen en meer gefundeerde besluiten kunt nemen? Til de boekhouding van de ZZP naar een hoger niveau: besteed de boekhouding uit!

Boekhouder gezocht
Het besluit is daar, je besteed de boekhouding uit. Maar aan wie? Het is welhaast ondoenlijk om met alle mogelijke partijen in je omgeving in gesprek te gaan en overal offertes te laten opstellen. Gelukkig kan dat anders, boekhoudergevonden.com heeft de oplossing die én de goede boekhouder voor je vind én de zaak overzichtelijk houdt. Zo heb je de juiste boekhouder in Zuid-Holland snel gevonden.

Van verkoopcijfers tot salaris administratie

Binnen de boekhouding kun je verschillende taken onderscheiden. Het is aan jou om te bepalen welke taken je wil uitbesteden. Dat kan het opstellen van de jaarrekening zijn, de loonadministratie, de dagelijks verkoopcijfers of de belastingaangiftes, zoals de aangifte omzetbelasting of de aangifte vennootschapsbelasting. En natuurlijk kun je ook de aangifte inkomstenbelasting uitbesteden. Zou het niet prettig zijn als je aan al dit soort zaken geen tijd meer kwijt zou zijn?

Boekhouder Zuid-Holland gevonden
De werkwijze is eenvoudig en doeltreffend. Op boekhoudergevonden.com meld je je aan en geef je op welke taken je wil uitbesteden. Aangesloten boekhouders reageren snel en met scherpe prijzen omdat ze weten dat jij maximaal vier offertes te zien krijgt. Dat zorgt er voor dat je op de kosten van de boekhouder bespaart.