Ondernemers over Boekhoudengevonden.nl

''Door veel te automatiseren is boekhouden bij ons geen fulltime job. dit bood de uitkomst!''

Marie-Louise van de Berg

''Ondersteuning van ons kantoor was de vraag, 4 offertes binnen 1 dag het resultaat, super!''

Hein Kramer
8,5 / 10
365 beoordelingen

Wij zijn trot op de 8,5 die wij kregen van tevreden ondernemers om de beoordelingssite Klantenvertellen.nl

Beoordeling op Klantenvertellen.nl

Besparen op de Boekhouding

Veel (startende) ondernemers denken te kunnen besparen door een deel van hun boekhouding zelf te doen. Niets is echter minder waar! Een goede boekhouder bespaart u tijd (u richt zich weer op uw core-business) en weet precies van welke financiële voordelen u kunt profiteren. Boekhoudergevonden.com stuurt u gratis en vrijblijvend 4 offertes van de beste boekhouders bij u in de buurt. Daarmee bespaart u gemiddeld tot maar liefst 50% op uw boekhouding!

Boekhoudergevonden.com Vlissingen

Ondernemers weten: de cijfers moeten altijd kloppen. Maar om ze kloppend te maken en te houden, dat is weer een heel ander verhaal. Hoe vaak gebeurt het immers niet dat de boeken pas laat op de avond, soms zelfs pas in het weekend, worden bijgewerkt? De boekhouding van de ZZP krijgt helaas vaak niet de aandacht die nodig is om ook voordeel te halen uit de bijgewerkte cijfers. En dus kun je de boekhouding van je eenmanszaak veel beter uitbesteden aan een boekhouder in Vlissingen of omgeving.

Het opstellen van de jaarrekening en meer
Er is nogal wat cijferwerk dat tijdig moet worden afgerond en ingediend. Je hebt de dagelijkse in- en verkoopcijfers, de afschrijvingen en de steeds terugkerende belastingaangiftes. Zou het niet heerlijk zijn als je die aangifte omzetbelasting, aangifte inkomstenbelasting of aangifte vennootschapsbelasting niet zelf hoefde in te vullen? En werk je met personeel, dan is het een hele oplichting als de ingewikkelde salaris administratie voor jou wordt afgehandeld.

Boekhouder offerte in Vlissingen?

Het lijkt gemakkelijker gezegd dan gedaan. Om je boekhouding te kunnen uitbesteden moet je wel eerst een goede boekhouder vinden. Maar gelukkig hoeft dat dankzij boekhoudergevonden.com niet zo ingewikkeld te zijn. Het systeem zorgt niet alleen voor je juiste kandidaat, maar helpt je bovendien te besparen op de kosten van een boekhouder.

Boekhouder Vlissingen gevonden
De werkwijze is transparant en eenvoudig. Je geeft na aanmelding op boekhoudergevonden.com op wat voor werkzaamheden je wilt uitbesteden. De aangesloten boekhouders haasten zich om niet alleen snel te zijn, maar ook om een scherp geprijsde offerte uit te brengen. Dat is belangrijk, want jij krijgt maximaal vier van deze offertes te zien. Nu is het aan jou om de beste boekhouder in Vlissingen en omgeving te selecterenom!