Ondernemers over Boekhoudengevonden.nl

''Door veel te automatiseren is boekhouden bij ons geen fulltime job. dit bood de uitkomst!''

Marie-Louise van de Berg

''Ondersteuning van ons kantoor was de vraag, 4 offertes binnen 1 dag het resultaat, super!''

Hein Kramer
8,5 / 10
365 beoordelingen

Wij zijn trot op de 8,5 die wij kregen van tevreden ondernemers om de beoordelingssite Klantenvertellen.nl

Beoordeling op Klantenvertellen.nl

Besparen op de Boekhouding

Veel (startende) ondernemers denken te kunnen besparen door een deel van hun boekhouding zelf te doen. Niets is echter minder waar! Een goede boekhouder bespaart u tijd (u richt zich weer op uw core-business) en weet precies van welke financiële voordelen u kunt profiteren. Boekhoudergevonden.com stuurt u gratis en vrijblijvend 4 offertes van de beste boekhouders bij u in de buurt. Daarmee bespaart u gemiddeld tot maar liefst 50% op uw boekhouding!

Boekhoudergevonden.com Goes

Vraag je aan ondernemers welk deel van hun werk ze het liefst door een ander zouden laten doen, dan hoor je in de meeste gevallen een welgemeend ‘de boekhouding’. Zeker de boekhouding van de ZZP heeft het moeilijk, er is door de dag al zoveel werk te doen dat het cijferwerk er nogal eens bij inschiet. Dat is vervelend, als de boekhouding van je eenmanszaak niet op orde is kan dat leiden tot een heleboel problemen. Toch hoef je die boekhouding niet zelf te doen, je kunt ‘m ook uitbesteden!

Van loonadministratie naar winstrekening
De hoeveelheid taken binnen de boekhouding is groot en ze hebben allemaal hun aandacht nodig. Niet alleen voor je eigen overzicht, maar ook omdat het geld bespaart. Een heldere jaarrekening levert je de mogelijkheid gefundeerde toekomstvisies te ontwikkelen en tijdige en correcte belastingaangiftes voorkomen hinderlijke naheffingen. Denk maar aan de aangifte omzetbelasting of de aangifte inkomstenbelasting. Werk je bovendien met personeel dat is voor juiste uitbetalingen ook een correcte salarisadministratie erg belangrijk.

Boekhouder offerte in Goes?

De voordelen van uitbesteden zijn duidelijk, nu moet je alleen nog de goede boekhouder in Goes te pakken zien te krijgen. Hiervoor heeft boekhoudergevonden.com een goed doordacht systeem ontwikkeld, dat je niet alleen de juiste boekhouder brengt, maar boven zorgt dat je kunt besparen op de kosten voor een boekhouder. En het werkt nog erg eenvoudig ook.

Boekhouder Goes gevonden
De uit te besteden taken geef je op bij boekhoudergevonden.com. Nu kunnen de aangesloten boekhouders passende offertes gaan opstellen. Dat moet snel en bovendien tegen scherpe tarieven gebeuren, de boekhouders weten dat jij op zijn hoogst vier offertes onder ogen krijgt. Dat maakt bovendien de keuze voor de beste boekhouder in Goes een stuk gemakkelijker, zodat je eindelijk je boekhouding met een gerust hart kunt uitbesteden.