De meeste accountants en boekhouders zijn betrouwbaar en deskundig. Een goede samenwerking is echter niet alleen afhankelijk van deskundigheid, maar staat of valt vooral bij de vertrouwensband. Maar hoe vind je dan een boekhouder die perfect bij je past? Dat is nog geen gemakkelijke opgave, zo ondervonden de makers van deze website. En dat moet anders kunnen. Vanuit die gedachte ontstond Boekhoudergevonden.com.

Ons slimme algoritme vindt snel de perfecte match!
Boekhoudergevonden.com is een platform geworden voor het bij elkaar brengen van ondernemer en boekhouder. Ons doel? Het snel en eenvoudig vinden van de perfecte match! Hoe? Boekhoudergevonden.com beschikt over een uniek systeem met een slim algoritme dat u als ondernemer koppelt aan een geschikte boekhouder. Het algoritme houdt daarbij rekening met alle mogelijke criteria, denk bijvoorbeeld aan afstand, bedrijfsomvang, type onderneming en geschiedenis. Allerlei aspecten die bijdragen aan het vinden van die persoonlijke klik!

Neem contact met ons op!
Heeft u de voor u perfecte boekhouder tegen de juiste prijs al gevonden? Schakel de hulp in van Boekhoudergevonden.com in. Wij werken dag in, dag uit aan de verbetering van onze unieke matching methodiek. Daarbij gaan wij alleen een samenwerking aan met boekhouders die we persoonlijk kennen en die aan onze strenge eisen voldoen. Ook voor u staan we klaar! Heeft u nog vragen of opmerkingen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Stuur uw e-mail naar info@boekhoudergevonden.com, dan beantwoorden uw vraag zo spoedig mogelijk!

Met vriendelijke groet,
Team Boekhoudergevonden.com