Heeft u nog algemene vragen of zijn er nog onduidelijkheden met betrekking tot de service en diensten van Boekhoudergevonden.com? Hier vindt u het antwoord op alle veelgestelde vragen. Staat uw vraag er niet bij? Stuur ons dan een e-mail, dan reageren wij zo spoedig mogelijk!

Waarom zou ik een boekhouder in de arm moeten nemen?
Al is je administratie als eenmanszaak misschien best wel overzichtelijk, het kost veel tijd om het zelf te doen. Al deze tijd gaat dit ten koste van uw core-business. Een boekhouder is een specialist op financieel en fiscaal gebied en neemt deze administratieve taken uit handen. Een waardevolle investering, want een boekhouder levert u veelal geld op: hij of zij is immers op de hoogte van de laatste belastingwetgeving en weet alles over de voor u mogelijke financiële voordelen!

Daarnaast levert het in de arm nemen van een boekhouder voordelen op m.b.t de Belastingdienst. U kunt ervan uit gaan dat de kans op controle door de Belastingdienst kleiner is wanneer u uw administratie uitbesteedt aan een boekhouder.

Is een boekhouder ook een goed investering voor een ondernemer of ZZP’er?
Juist in uw geval is het inschakelen van een boekhouder waardevol! U toch al beperkte tijd kunt u aan uw core-business besteden, terwijl uw boekhouder de focus houdt op uw administratie én bijhorende belastingvoordelen: die zijn er namelijk veel voor ZZP’ers!

Wat gaat een boekhouder mij kosten?
De tarieven voor boekhouders kunnen behoorlijk uiteen lopen. De gemiddelde uurtarieven liggen tussen de € 40,- en € 70,-. Let wel op: een lager uurtarief betekent immers niet altijd de goedkoopste optie. Immers kan een duurdere, doch efficiënter werkende boekhouder u uiteindelijk toch minder kosten. Bij Boekhoudergevonden.com letten we uiteraard op beide aspecten en matcht ons slimme algoritme u met de voor uw situatie beste boekhouder!

Hoe vind ik een goede boekhouder?
Er zijn vele boekhouders te vinden via het internet. Hoe vindt u dan de meest bekwame persoon? Bij Boekhoudergevonden.com hoeft u zich hier geen zorgen over te maken. Al onze boekhouders zijn door ons persoonlijk gescreend en volledig betrouwbaar bevonden. U ontvangt van ons maximaal drie kwalitatieve offertes. Let bij het maken van uw keuze op de volgende zaken:

  • Overweeg om een lokale boekhouder te kiezen in plaats van een groot kantoor. Dit heeft als voordeel dat u persoonlijker contact heeft, kortere lijnen en sneller antwoord krijgt op uw eventuele vragen.
  • Let op de tarieven en hoe deze zijn in vergelijking met directe concurrenten.
  • Initiatief van de boekhouder: informeert hij/ zij je proactief over eventuele starter- en belastingvoordelen?
  • Hoe zit het met de persoonlijke klik? Je wilt immers prettig kunnen overleggen met de voor u zo belangrijke boekhouder.

Waarom krijg ik meerdere offertes van Boekhoudergevonden.com?
Het vinden van een betrouwbare boekhouder die perfect bij u past is van groot belang voor u, en voor uw zaak. Het is daarom belangrijk om zeker te zijn van uw keuze en niet voor de eerste de beste boekhouder te kiezen. Ga daarom na het ontvangen van de offerte gerust eens langs het kantoor om de boekhouder persoonlijk te spreken en vergelijk vooral de verschillende werkwijzen!

Wat kost het aanvragen van offertes bij Boekhoudergevonden.com?
Helemaal niets. Het aanvragen van offertes bij verschillende boekhouders is bij ons altijd gratis.

Moet ik per se een boekhouder kiezen na het ontvangen van offertes bij Boekhoudergevonden.com?
Nee. Het aanvragen van een offerte bij Boekhoudergevonden.com is geheel vrijblijvend. U bent tot niets verplicht.

Staat uw vraag er niet bij?
Heeft u nog andere vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Stuur uw e-mail naar info@boekhoudergevonden.com, dan beantwoorden uw vraag zo spoedig mogelijk!