Ondernemers over Boekhoudengevonden.nl

''Door veel te automatiseren is boekhouden bij ons geen fulltime job. dit bood de uitkomst!''

Marie-Louise van de Berg

''Ondersteuning van ons kantoor was de vraag, 4 offertes binnen 1 dag het resultaat, super!''

Hein Kramer
8,5 / 10
365 beoordelingen

Wij zijn trot op de 8,5 die wij kregen van tevreden ondernemers om de beoordelingssite Klantenvertellen.nl

Beoordeling op Klantenvertellen.nl

Besparen op de Boekhouding

Veel (startende) ondernemers denken te kunnen besparen door een deel van hun boekhouding zelf te doen. Niets is echter minder waar! Een goede boekhouder bespaart u tijd (u richt zich weer op uw core-business) en weet precies van welke financiële voordelen u kunt profiteren. Boekhoudergevonden.com stuurt u gratis en vrijblijvend 4 offertes van de beste boekhouders bij u in de buurt. Daarmee bespaart u gemiddeld tot maar liefst 50% op uw boekhouding!

Boekhoudergevonden.com Veenendaal

Laten we met de deur in huis vallen: de boekhouding van de ZZP kost in veel gevallen de nodige hoofdbrekens. In de eerste plaats komt dat door een gebrek aan kennis en vaardigheden, op de tweede plaats door een chronisch tekort aan tijd. En altijd tot ’s avonds laat de betalingen en inkomsten inboeken, dat gaat ten koste van je gezondheid en je gezinsleven. Wil je echt doelgericht in je onderneming werken dan moet je de boekhouding van je eenmanszaak gewoon uitbesteden aan een professionele boekhouder in Veenendaal.

Van verkoopcijfers tot balans
Er is nogal wat cijferwerk dat correct en tijdig moet worden gedaan, en dat zich uitstekend leent om uit te besteden. Denk maar aan de diverse belastingaangiften, zoals de aangifte omzetbelasting of de aangifte inkomstenbelasting. Soms is er sprake van een omzet vennootschapsbelasting. Denk ook aan het opstellen van de jaarrekening en, als je met personeel werkt, de loonadministratie. Voor je overzicht en voor tijdige betalingen is het belangrijk dat je salaris administratie op orde is.

Boekhouder offerte in Veenendaal?

Het is duidelijk dat er veel vastomlijnde taken in de boekhouding zijn die je graag aan een professional zou overlaten. Het vinden van zo’n boekhouder is dankzij boekhoudergevonden.com ook geen enkel probleem. Het systeem is bovendien zo opgezet dat je ook kunt besparen op de kosten voor een boekhouder. Hoe het werkt? Gelukkig heel eenvoudig.

Boekhouder gevonden
Nadat je je hebt aangemeld op boekhoudergevonden.com kun je opgeven welke werkzaamheden je aan de expert wil uitbesteden. Vervolgens wacht je af, de aangesloten boekhouders spannen zich in om een passende offerte te schrijven. Snelheid en scherpe tarieven zijn voor hen van belang. Jij krijgt hooguit vier offertes in je mailbox. Het is daardoor eenvoudige om de meest geschikte boekhouder in Veenendaal uit te zoeken.