Ondernemers over Boekhoudengevonden.nl

''Door veel te automatiseren is boekhouden bij ons geen fulltime job. dit bood de uitkomst!''

Marie-Louise van de Berg

''Ondersteuning van ons kantoor was de vraag, 4 offertes binnen 1 dag het resultaat, super!''

Hein Kramer
8,5 / 10
365 beoordelingen

Wij zijn trot op de 8,5 die wij kregen van tevreden ondernemers om de beoordelingssite Klantenvertellen.nl

Beoordeling op Klantenvertellen.nl

Besparen op de Boekhouding

Veel (startende) ondernemers denken te kunnen besparen door een deel van hun boekhouding zelf te doen. Niets is echter minder waar! Een goede boekhouder bespaart u tijd (u richt zich weer op uw core-business) en weet precies van welke financiële voordelen u kunt profiteren. Boekhoudergevonden.com stuurt u gratis en vrijblijvend 4 offertes van de beste boekhouders bij u in de buurt. Daarmee bespaart u gemiddeld tot maar liefst 50% op uw boekhouding!

Boekhoudergevonden.com Nieuwegein

Een ondernemer heeft het altijd druk. Niet alleen zijn producten, diensten en klanten vragen zijn aandacht, maar ook het noodzakelijke cijferwerk. Vaak ontbreekt de tijd om de boekhouding van de ZZP correct en tijdig bij te werken, en dat veroorzaakt vaak de nodige stress. Eigenlijk is het onnodige stress, want er is voor de boekhouding van een eenmanszaak een prima oplossing: uitbesteden aan een professionele boekhouder in Nieuwegein.

Van jaarrekening tot aangifte omzetbelasting
Er liggen binnen de boekhouding nogal wat werkzaamheden die aandacht vragen. Uiteraard heb je de in- en verkoopcijfers, maar ook moeten er tijdig verschillende belastingaangiften worden ingediend. De aangifte vennootschapsbelasting bijvoorbeeld, of de aangifte inkomstenbelasting. Voor ondernemers die personeel in dienst hebben komt er ook nog de salaris administratie om de hoek kijken. En het voeren van een correcte loonadministratie is een specialisme op zich.

Boekhouder gezocht in Nieuwegein?

Het is duidelijk dat het grote voordelen biedt om de boekhouding uit te besteden aan een goede boekhouder in Nieuwegein. Maar waar vind je zo iemand, zonder dat dit zoekproces je teveel tijd gaat kosten? Boekhoudergevonden.com heeft de oplossing die je de juiste professional oplevert en die je tegelijk laat besparen op de kosten voor die boekhouder. Dat klinkt goed, maar hoe werkt dit allemaal?

Boekhouder Nieuwegein gevonden
Je begint met je in te schrijven op boekhoudergevonden.com. De volgende stap is het opgeven welke werkzaamheden je graag zou willen uitbesteden. De aangesloten boekhouders krijgen hiervan melding en kunnen een offerte uitbrengen. Omdat jij hooguit vier offertes krijgt toegestuurd zullen ze zich haasten én zullen ze met scherpe tarieven moeten komen. Zo kun je op je gemak de juiste boekhouder in Nieuwegein en omstreken selecteren. Nu kun je je weer concentreren op datgene waar je het beste in bent: het runnen van je eigen bedrijf.