Ondernemers over Boekhoudergevonden.nl

''Door veel te automatiseren is boekhouden bij ons geen fulltime job meer. Dit bood de uitkomst!''

Marie-Louise van de Berg

''Ondersteuning van ons kantoor was de vraag. Ik ontving de offerte van de beste boekhouder uit regio Zwolle binnen 1 werkdag. Samen hebben we een super resultaat neergezet!''

Hein Kramer
8,5 / 10
365 beoordelingen

Wij zijn trot op de 8,5 die wij kregen van tevreden ondernemers om de beoordelingssite Klantenvertellen.nl

Beoordeling op Klantenvertellen.nl

Besparen op uw boekhouding met een boekhouder

Veel (startende) ondernemers denken te kunnen besparen door een deel van hun boekhouding zelf uit te voeren. Niets is echter minder waar! Een goede boekhouder bespaart u tijd (u richt zich weer op uw core-business) en weet precies van welke financiële voordelen u kunt profiteren. Boekhoudergevonden.com stuurt u binnen 1 werkdag kosteloos en vrijblijvend een offerte van de beste boekhouder uit regio Tilburg. We proberen altijd een boekhouder te matchen op 15 minuten afstand van u. Gemiddeld besparen onze klanten tot maar liefst 50% op boekhouding ten opzichte van de voorgaande boekhouding situatie!

Hoeveel kan ik besparen op mijn boekhouder?

Gemiddeld besparen ondernemers die kiezen voor een boekhouder via Boekhoudergevonden.com maar liefst 50%. Hoe? Al onze boekhouders voldoen aan strenge eisen, werken efficiënt en leveren kwaliteit. Dankzij een betrouwbare boekhouder bent te allen tijde geïnformeerd over de belastingvoordelen waarvan u als ondernemer kunt profiteren. Dat scheelt u een hoop frustratie, tijd en geld!

Ik ben een ondernemer. Heb ik wel een boekhouder nodig?

Juist in uw geval is het inschakelen van een boekhouder zeer waardevol! Uw toch al beperkte tijdbestek kunt u beter aan uw core-business besteden. Terwijl uw boekhouder de focus houdt op uw administratie én bijhorende belastingvoordelen: die zijn er namelijk veel voor u als bedrijf! Kies een boekhouder die goed bij u past. Vraag uw offerte geheel kosteloos en vrijblijvend aan via Boekhoudergevonden.com.

Vind een boekhouder in Zwolle of omgeving

Woon je in Zwolle of omgeving en ben je op zoek naar een boekhouder? Dan ben je hier aan het juiste adres. Bijvoorbeeld voor het uitbesteden van je boekhouding, of voor het regelen van de aangifte van je inkomstenbelasting. Via boekhoudergevonden.nl kun je geheel vrijblijvend een offerte aanvragen voor een boekhouder uit Zwolle of omgeving. Worstel niet langer zelf met het in orde brengen van je jaarrekening, maar besteed het uit en richt je op waar je werkelijk goed in bent.

Een explosie aan zelfstandige ondernemers
Je bent namelijk lang niet de enige die pas zzp`er is geworden. De economie in Nederland verandert in een rap tempo. Dat is vooral te merken aan de manier hoe mensen tegenwoordig werken. Het werken met een vast contract wordt steeds minder en het zelf opstarten van een eigen onderneming neemt explosief toe. Volgens het CBS, het Centraal Bureau voor de Statistiek, komen er ieder jaar tussen de 120.000 en 140.000 zzp`ers bij. Zelfstandig ondernemer zijn heeft een aantal grote voordelen- en nadelen. Zo kun je zelf bepalen wanneer je wel of niet werkt, en welke opdrachten je accepteert. Het geeft dus veel vrijheid. Aan de andere kant komt er ook veel verantwoordelijkheid bij kijken. Een vast contract garandeert een vast inkomen, wat als zzp`er natuurlijk niet het geval is.

Boekhouder gezocht
Wat ook nog in de cijfers staat is er dat er ieder jaar weer een kleine 100.00 zzp`ers (noodgedwongen) stoppen met hun werk. Het is dus zeker geen makkelijke taak om een onderneming op te starten die ook succesvol is. Veel zzp`ers worstelen bijvoorbeeld met de enorme bureaucratie die erbij komt kijken, vooral met de aangifte van de omzetbelasting. Door een boekhouder uit Zwolle af en toe in te huren om jouw papierwerk te regelen verdien je meestal meer dan het kost en wordt je ook niet na afloop geconfronteerd met een enorme belastingaanslag. Hiermee vergroot je de kans dat jouw onderneming ook na vijf jaar gewoon nog bestaat.

De voordelen van een eigen boekhouder
Met een goede boekhouder kun je alle kanten op. Bijvoorbeeld om de salarisadministratie aan uit te besteden, of voor het uitbesteden van je boekhouding als zzp`er of eenmanszaak. Ook het uitbesteden van de loonadministratie of voor de aangifte van de vennootschapsbelasting kun je bij een boekhouder terecht. Vraag nu een offerte aan om de last van je boekhouding van je weg te nemen. Na een vrijblijvende aanvraag krijg je vier verschillende offertes opgestuurd, met daarin de kosten van een boekhouder, waar je vervolgens uit kunt kiezen. zo kun jij je blijven richten op het werk waar je echt goed in bent en hoef je niet langer te stressen over de belasting. Iets wat je werk zonder meer ten goede komt.