Ondernemers over Boekhoudengevonden.nl

''Door veel te automatiseren is boekhouden bij ons geen fulltime job. dit bood de uitkomst!''

Marie-Louise van de Berg

''Ondersteuning van ons kantoor was de vraag, 4 offertes binnen 1 dag het resultaat, super!''

Hein Kramer
8,5 / 10
365 beoordelingen

Wij zijn trot op de 8,5 die wij kregen van tevreden ondernemers om de beoordelingssite Klantenvertellen.nl

Beoordeling op Klantenvertellen.nl

Besparen op de Boekhouding

Veel (startende) ondernemers denken te kunnen besparen door een deel van hun boekhouding zelf te doen. Niets is echter minder waar! Een goede boekhouder bespaart u tijd (u richt zich weer op uw core-business) en weet precies van welke financiële voordelen u kunt profiteren. Boekhoudergevonden.com stuurt u gratis en vrijblijvend 4 offertes van de beste boekhouders bij u in de buurt. Daarmee bespaart u gemiddeld tot maar liefst 50% op uw boekhouding!

Boekhoudergevonden.com Heerhugowaard

 Als er één ding is waar heel veel ondernemers maar niet aan toe lijken te komen dan is het wel de boekhouding. Na een hele dag intensief in de weer te zijn geweest is het moeilijk om nog de energie op te brengen om ook de boekhouding van de eenmanszaak aan te pakken zoals het hoort. Maar al te vaak wordt dit doorgeschoven naar de late uurtjes, de weekenden of de vakanties. Maar je kunt de boekhouding veel beter uitbesteden!

Boekhouder gezocht
Wie eraan denkt om de boekhouding te gaan uitbesteden moet zich eerst door een hele reeks van mogelijke kandidaten heen worstelen. Om met al die verschillende kandidaten een gesprek aan te gaan en offertes op te vragen is een tijd consumerende klus. En die tijd heb je gewoon niet. Maar een geschikte oplossing is er gelukkig wél. Boekhoudergevonden.com zorgt dat het vinden van de juiste boekhouder in Heerhugowaard een eenvoudige klus wordt.

Van belastingaangifte tot salaris administratie

Binnen de boekhouding liggen er heel wat taken die nauwkeurig en op tijd moeten worden uitgevoerd. Denk maar aan de dagelijkse verkoopcijfers of het opstellen van de jaarrekening. Werk je met personeel, dan is ook de loonadministratie zo’n klus die er bijna om vraagt om te worden uitbesteed. En wat dacht je van de aangifte omzetbelasting, de aangifte vennootschapsbelasting en de aangifte inkomstenbelasting? Het is een hele opluchting te weten dat dit soort taken professioneel, correct en vooral tijdig worden aangepakt.

Boekhouder Heerhugowaard gevonden
Op boekhoudergevonden.com kun je de betreffende boekhoudtaak aanmelden, zodat de aangesloten boekhouders met een passende offerte kunnen reageren. Omdat je maximaal maar vier offertes te zien krijgt is het maken van een keus niet moeilijk. Bovendien zorgt dit systeem dat je op de kosten van de boekhouder aanzienlijk kunt besparen.