Ondernemers over Boekhoudengevonden.nl

''Door veel te automatiseren is boekhouden bij ons geen fulltime job. dit bood de uitkomst!''

Marie-Louise van de Berg

''Ondersteuning van ons kantoor was de vraag, 4 offertes binnen 1 dag het resultaat, super!''

Hein Kramer
8,5 / 10
365 beoordelingen

Wij zijn trot op de 8,5 die wij kregen van tevreden ondernemers om de beoordelingssite Klantenvertellen.nl

Beoordeling op Klantenvertellen.nl

Besparen op de Boekhouding

Veel (startende) ondernemers denken te kunnen besparen door een deel van hun boekhouding zelf te doen. Niets is echter minder waar! Een goede boekhouder bespaart u tijd (u richt zich weer op uw core-business) en weet precies van welke financiële voordelen u kunt profiteren. Boekhoudergevonden.com stuurt u gratis en vrijblijvend 4 offertes van de beste boekhouders bij u in de buurt. Daarmee bespaart u gemiddeld tot maar liefst 50% op uw boekhouding!

Hoeveel kan ik besparen op mijn boekhouder?

Gemiddeld besparen ondernemers die kiezen voor een boekhouder via Boekhoudergevonden.com maar liefst 50%. Hoe? Al onze boekhouders voldoen aan strenge eisen, werken efficiënt en leveren kwaliteit. Dankzij een betrouwbare boekhouder bent te allen tijde geïnformeerd over de belastingvoordelen waarvan u als ondernemer kunt profiteren. Dat scheelt u een hoop frustratie, tijd en geld!

Ik ben een ondernemer. Heb ik wel een boekhouder nodig?

Juist in uw geval is het inschakelen van een boekhouder zeer waardevol! U toch al beperkte tijd kunt u aan uw core-business besteden, terwijl uw boekhouder de focus houdt op uw administratie én bijhorende belastingvoordelen: die zijn er namelijk veel voor u als ondernemer! Kies een boekhouder die bij u past en vergelijk vier boekhouders uit uw buurt. Vraag uw offertes gratis en vrijblijvend aan via Boekhoudergevonden.com!

Vind een boekhouder in Haarlem

Ben je op zoek naar boekhouder in Haarlem of omgeving? Wacht dan niet langer en vraag via boekhoudergevonden.com vrijblijvend een offerte voor je boekhouding aan. Je krijgt tot vier offertes opgestuurd van verschillende boekhouders aan wie je de boekhouding kunt uitbesteden. Misschien klinkt het als een overdreven luxe om als eenmanszaak of zzp`er een eigen boekhouder er op na te houden, maar dat is het vaak niet. Vooral als je bedrijfje wat begint te groeien, groeit de bureaucratie net zo hard mee. Voorkom dus dat je er in vastloopt en bespaar je zelf veel tijd en moeite voor een relatief lage prijs.

Tussen wal en schip
Voor een onderneming die al wat groter is gegroeid en personeel in dienst heeft genomen, is een boekhouder bijna een vereiste. Veel bedrijven die net deze stap hebben gemaakt komen wat administratie betreft tussen wal en schip terecht. Aan de ene kant zijn ze te klein om zelf iemand in dienst te nemen voor de administratie, maar is het voor de eigenaar te groot om het er nog even naast te doen. Naast de standaard aangifte omzetbelasting en aangifte inkomstenbelasting, komt er dan namelijk nog een heleboel papierwerk bij. Het is dan heel fijn om een boekhouder te hebben aan wie je bijvoorbeeld jouw loonadministratie kunt uitbesteden. Ook het uitbesteden van de jaarrekening of het uitbesteden van de aangifte vennootschapsbelasting kan de administratieve druk enorm verminderen.

Ook voor zzp`ers
Als zzp`er hoef je gelukkig je salaris administratie niet uit te besteden. Toch kan het ook voor een eenmanszaak slim zijn om de boekhouding uit te besteden. Je bent namelijk wel verplicht om iedere drie maanden aangifte te doen van je omzetbelasting. Bovendien is er ook nog de kwestie van de jaarlijkse aftrekposten. Wat is er privé? En wat is er zakelijk? Soms is een aankoop zelfs gedeeltelijk privé en gedeeltelijk zakelijk, zoals bijvoorbeeld een computer. Het is vaak lastig om daar zelf een goede inschatting van te maken. Ben je te voorzichtig dan laat je dus onnodig geld liggen, maar ben je iets te hebberig dan heb je kans op een behoorlijke naheffing van de belastingdienst. De boekhouding van een zzp`er is dus zo gemakkelijk nog niet. Door deze uit te besteden aan een boekhouder bespaar je jezelf veel moeite en stress.

Boekhouder gezocht
Daarbij vallen de kosten voor een boekhouder vaak erg mee. Gemiddeld betaal je tussen de vijftig en honderd euro per maand als zzp`er. Hoe groter je boekhouding is, hoe meer je uiteraard betaald. Overigens kun je de kosten voor een boekhouder ook weer gewoon aftrekken van de belasting. Door een offerte aan te vragen via boekhoudergevonden.com kun je daarnaast ook de verschillende boekhouders uit Haarlem en omgeving met elkaar vergelijken. Let daarbij niet alleen op de prijs, maar kijk ook naar de expertise en ervaring van een boekhouder.