Ondernemers over Boekhoudengevonden.nl

''Door veel te automatiseren is boekhouden bij ons geen fulltime job. dit bood de uitkomst!''

Marie-Louise van de Berg

''Ondersteuning van ons kantoor was de vraag, 4 offertes binnen 1 dag het resultaat, super!''

Hein Kramer
8,5 / 10
365 beoordelingen

Wij zijn trot op de 8,5 die wij kregen van tevreden ondernemers om de beoordelingssite Klantenvertellen.nl

Beoordeling op Klantenvertellen.nl

Besparen op de Boekhouding

Veel (startende) ondernemers denken te kunnen besparen door een deel van hun boekhouding zelf te doen. Niets is echter minder waar! Een goede boekhouder bespaart u tijd (u richt zich weer op uw core-business) en weet precies van welke financiële voordelen u kunt profiteren. Boekhoudergevonden.com stuurt u gratis en vrijblijvend 4 offertes van de beste boekhouders bij u in de buurt. Daarmee bespaart u gemiddeld tot maar liefst 50% op uw boekhouding!

Hoeveel kan ik besparen op mijn boekhouder?

Gemiddeld besparen ondernemers die kiezen voor een boekhouder via Boekhoudergevonden.com maar liefst 50%. Hoe? Al onze boekhouders voldoen aan strenge eisen, werken efficiënt en leveren kwaliteit. Dankzij een betrouwbare boekhouder bent te allen tijde geïnformeerd over de belastingvoordelen waarvan u als ondernemer kunt profiteren. Dat scheelt u een hoop frustratie, tijd en geld!

Ik ben een ondernemer. Heb ik wel een boekhouder nodig?

Juist in uw geval is het inschakelen van een boekhouder zeer waardevol! U toch al beperkte tijd kunt u aan uw core-business besteden, terwijl uw boekhouder de focus houdt op uw administratie én bijhorende belastingvoordelen: die zijn er namelijk veel voor u als ondernemer! Kies een boekhouder die bij u past en vergelijk vier boekhouders uit uw buurt. Vraag uw offertes gratis en vrijblijvend aan via Boekhoudergevonden.com!

Boekhouder Amsterdam
Om de boekhouding goed te doen zul je er voldoende energie en tijd in moeten investeren. Feit is echter dat veel ondernemers, waaronder ook veel ZZP-ers, er nauwelijks of niet aan toe te komen on die energie en die tijd vrij te maken. Maar al te vaak wordt het administratieve en financiële gedeelte van de onderneming uitgesteld tot de late uurtjes, de weekenden of soms zelfs tot in een spaarzame vakantieweek. Het is een situatie waarin je als ondernemer altijd achter de feiten aanloopt en financiële beslissingen heel vaak als het ware blind moet nemen. En dat zou natuurlijk andersom moeten zijn.

Boekhouding ZZP
De hierboven omschreven situatie is met name vaak van toepassing op de boekhouding van de eenmanszaak. Er is meestal geen of onvoldoende budget om de boekhouder kosten te betalen voor iemand in vaste dienst. Ga je het dan maar zelf doen? Veel ZZP-ers zijn alles-kunnende duizendpoten, maar een boekhouding die niet op orde is kan gaan zorgen voor struikelpartijen. Maar er is wat aan te doen: besteed de boekhouding, of de relevante delen ervan, uit aan een specialist. Dat zorgt voor heldere getallen die altijd bij de tijd zijn. En dat maakt het opstellen van beleid en het maken van ingrijpende keuzes mogelijk.

Boekhouder gezocht
Het is duidelijk, er moet een boekhouder gezocht worden. Gelukkig hoeft dat niet zo moeilijk te zijn dankzij boekhoudergevonden.com. Op deze site meld je je aan en omschrijft het karwei dat je uitgevoerd wilt zien. Dat kan om het dagelijkse getallenwerk gaan, maar bijvoorbeeld ook om het opstellen van de jaarrekening. Wil je liever hulp bij je aangifte omzetbelasting of je aangifte vennootschapsbelasting? Ook hiervoor kun je de juiste boekhouder in Amsterdam vinden. Zelfs het opstellen van de aangifte inkomstenbelasting hoort tot de mogelijkheden.

Salarisadministratie
Het verzorgen van de loonadministratie vraagt om nauwkeurigheid, en moet altijd bij de tijd zijn. Voor jou als ondernemer is het noodzakelijk om een helder overzicht te krijgen, en voor het personeel is naast een goed overzicht ook de tijdige betaling van belang. Ook dit zijn zaken die je via boekhoudergevonden.com kunt proberen te regelen.

Boekhouder Amsterdam gevonden
Elke bij boekhoudergevonden.com aangesloten boekhouder in Amsterdam en omstreken kan reageren, maar je krijgt van maximaal vier boekhouders een offerte binnen. De aangesloten boekhouders zijn zich hiervan bewust en zullen hun best doen om snel een duidelijke en scherpe offerte uit te brengen. Dan hoef je alleen nog maar te kiezen met welke boekhouder je vervolgens in zee gaat. Het hele systeem van boekhoudergevonden.com neemt je de zorgen op het gebied van de boekhouding uit handen. Je kunt de administratieve taken uitbesteden aan een specialist, tegen de scherpst mogelijk prijzen. En dat scheelt een hele hoop kopzorgen!