Ondernemers over Boekhoudengevonden.nl

''Door veel te automatiseren is boekhouden bij ons geen fulltime job. dit bood de uitkomst!''

Marie-Louise van de Berg

''Ondersteuning van ons kantoor was de vraag, 4 offertes binnen 1 dag het resultaat, super!''

Hein Kramer
8,5 / 10
365 beoordelingen

Wij zijn trot op de 8,5 die wij kregen van tevreden ondernemers om de beoordelingssite Klantenvertellen.nl

Beoordeling op Klantenvertellen.nl

Besparen op de Boekhouding

Veel (startende) ondernemers denken te kunnen besparen door een deel van hun boekhouding zelf te doen. Niets is echter minder waar! Een goede boekhouder bespaart u tijd (u richt zich weer op uw core-business) en weet precies van welke financiële voordelen u kunt profiteren. Boekhoudergevonden.com stuurt u gratis en vrijblijvend 4 offertes van de beste boekhouders bij u in de buurt. Daarmee bespaart u gemiddeld tot maar liefst 50% op uw boekhouding!

Hoeveel kan ik besparen op mijn boekhouder?

Gemiddeld besparen ondernemers die kiezen voor een boekhouder via Boekhoudergevonden.com maar liefst 50%. Hoe? Al onze boekhouders voldoen aan strenge eisen, werken efficiënt en leveren kwaliteit. Dankzij een betrouwbare boekhouder bent te allen tijde geïnformeerd over de belastingvoordelen waarvan u als ondernemer kunt profiteren. Dat scheelt u een hoop frustratie, tijd en geld!

Ik ben een ondernemer. Heb ik wel een boekhouder nodig?

Juist in uw geval is het inschakelen van een boekhouder zeer waardevol! U toch al beperkte tijd kunt u aan uw core-business besteden, terwijl uw boekhouder de focus houdt op uw administratie én bijhorende belastingvoordelen: die zijn er namelijk veel voor u als ondernemer! Kies een boekhouder die bij u past en vergelijk vier boekhouders uit uw buurt. Vraag uw offertes gratis en vrijblijvend aan via Boekhoudergevonden.com!

Waarom kiest u voor Boekhoudergevonden.com

U zoekt een boekhouder in Noord-Holland?

Voor de meeste ondernemers is de boekhouding een noodzakelijke, maar geen erg favoriete bezigheid. Vaak ontbreekt gewoon de tijd om het allemaal goed te doen. Dat is jammer want als de cijfers correct en actueel zijn maken ze het ondernemen gemakkelijker en kunnen beslissingen meer gefundeerd genomen worden. Zeker de boekhouding van de eenmanszaak komt snel in de verdrukking. De oplossing is simpel: er moet een boekhouder gezocht worden aan wie je de boekhouding kunt uitbesteden.

Boekhouding ZZP
Er zijn heel wat taken op het boekhoudkundige vlak die je als ZZP-er graag zou willen uitbesteden. Overigens, dat geldt ook voor veel bedrijven mét personeel. Denk maar aan opstellen van de jaarrekening, de loonadministratie of de verkoopcijfers. Ook de aangiftes, zoals aangifte vennootschapsbelasting, aangifte omzetbelasting en de aangifte inkomstenbelasting lenen zich prima om te worden uitbesteed. En bij een salarisadministratie die je uitbesteed zullen je werknemers profiteren van snelle en correcte uitbetalingen.

Boekhouder offerte Noord-Holland

In Noord-Holland heb je dankzij boekhoudergevonden.com snel een boekhouder gevonden. Je meld je aan en je geeft op welke taken je graag wil uitbesteden. De aangesloten boekhouders kunnen nu reageren en een passende offerte uitbrengen. Omdat ze weten dat er maximaal maar vier offertes aan jou worden doorgegeven zullen ze zich haasten om een goede en volledige offerte uit te brengen tegen scherpe tarieven. De boekhouder kosten vallen op deze manier mee.

Boekhouder gevonden
Je krijgt maximaal vier offertes te zien. Door het systeem van boekhoudergevonden.com blijft het voor je overzichtelijk aan wie je de boekhouding zou kunnen uitbesteden. Het enige dat je nu nog moet doen is de juiste boekhouder in Noord-Holland te selecteren.