Ondernemers over Boekhoudengevonden.nl

''Door veel te automatiseren is boekhouden bij ons geen fulltime job. dit bood de uitkomst!''

Marie-Louise van de Berg

''Ondersteuning van ons kantoor was de vraag, 4 offertes binnen 1 dag het resultaat, super!''

Hein Kramer
8,5 / 10
365 beoordelingen

Wij zijn trot op de 8,5 die wij kregen van tevreden ondernemers om de beoordelingssite Klantenvertellen.nl

Beoordeling op Klantenvertellen.nl

Besparen op de Boekhouding

Veel (startende) ondernemers denken te kunnen besparen door een deel van hun boekhouding zelf te doen. Niets is echter minder waar! Een goede boekhouder bespaart u tijd (u richt zich weer op uw core-business) en weet precies van welke financiële voordelen u kunt profiteren. Boekhoudergevonden.com stuurt u gratis en vrijblijvend 4 offertes van de beste boekhouders bij u in de buurt. Daarmee bespaart u gemiddeld tot maar liefst 50% op uw boekhouding!

Hoeveel kan ik besparen op mijn boekhouder?

Gemiddeld besparen ondernemers die kiezen voor een boekhouder via Boekhoudergevonden.com maar liefst 50%. Hoe? Al onze boekhouders voldoen aan strenge eisen, werken efficiënt en leveren kwaliteit. Dankzij een betrouwbare boekhouder bent te allen tijde geïnformeerd over de belastingvoordelen waarvan u als ondernemer kunt profiteren. Dat scheelt u een hoop frustratie, tijd en geld!

Ik ben een ondernemer. Heb ik wel een boekhouder nodig?

Juist in uw geval is het inschakelen van een boekhouder zeer waardevol! U toch al beperkte tijd kunt u aan uw core-business besteden, terwijl uw boekhouder de focus houdt op uw administratie én bijhorende belastingvoordelen: die zijn er namelijk veel voor u als ondernemer! Kies een boekhouder die bij u past en vergelijk vier boekhouders uit uw buurt. Vraag uw offertes gratis en vrijblijvend aan via Boekhoudergevonden.com!

Boekhouder gevonden Waalwijk

Veel ondernemers beleven veel plezier en voldoening aan het draaien van hun onderneming. Ze vinden het werken met hun producten of diensten en het contact met de klanten erg belangrijk en prettig. Daar gaat dan ook alle aandacht en energie naar toe, zodat er weinig overblijft voor de andere, ook belangrijke en vaak tijdrovende zaken, zoals de administratieve verwerking. Voor veel ondernemers is het doen van de boekhouding geen favoriete bezigheid en kost hen dit meer tijd en energie dan ze hebben. Is er een oplossing? Zeker. Een goed ondernemer maakt ook gebruik van de kracht van anderen en besteedt de boekhouding dus uit aan experts.

Boekhouder gezocht

Vooral kleinere ondernemingen hebben geen eigen boekhoudafdeling of zelfs een boekhouder, deze moet dus extern worden gezocht. Het zoeken van een goede boekhouder is niet zo eenvoudig, het aanbod is groot. Gelukkig maakt boekhoudergevonden.com het de ondernemers gemakkelijk. Je meldt je op deze site aan en omschrijft het karwei dat je gedaan wilt hebben. Boekhouders uit Waalwijk en omgeving kunnen hier op inschrijven en stellen een boekhouding offerte op. Je krijgt maximaal vier offertes binnen, dus dat blijft overzichtelijk. Je kiest diegene die de interessantste offerte heeft uitgebracht. Kortom, een heldere procedure.

Boekhouder offerte in Waalwijk?

Binnen je onderneming zijn er heel wat klussen die in aanmerking komen om aan te melden op boekhoudergevonden.com. Natuurlijk is daar het normale cijferwerk en het opstellen van de jaarrekening. Maar het is ook mogelijk om de hele salarisadministratie uit te besteden. Een heldere loonadministratie zorgt voor inzichten, niet alleen bij de ondernemer zelf, maar ook bij de werknemers.

Belastingaangifte

Belastingen zijn een noodzakelijk gegeven. Maar, laten we eerlijk zijn, het betalen van belasting is voor veel mensen geen favoriet. Om te voorkomen dat er te veel betaald wordt moet het cijferwerk helder en precies zijn bijgehouden, zodat de aangiftes vennootschapsbelasting en de aangifte omzetbelasting nauwkeurig en correct kunnen worden ingevuld. Ook dit is een karwei dat zich uitstekend leent om via boekhoudergevonden.com uit te besteden. En dat geldt dan natuurlijk ook voor de aangifte inkomstenbelasting.

Boekhouding zzp

Boekhouden is een precies karwei, waar je specifieke kennis en vaardigheden voor nodig hebt. Zeker als zzp-er is het prettig te weten dat de boekhouding van de eenmanszaak kan worden uitbesteed aan vakmensen. Door de heldere offertes die je via boekhoudergevonden.com krijgt kunnen de kosten voor de boekhouder in de hand worden gehouden. Zo houdt je tijd en middelen over voor hetgeen waar het je als ondernemer vooral om te doen is: je onderneming.