Ondernemers over Boekhoudengevonden.nl

''Door veel te automatiseren is boekhouden bij ons geen fulltime job meer. Dit bood de uitkomst!''

Marie-Louise van de Berg

'Ondersteuning van ons kantoor was de vraag. Ik ontving de offerte van de beste boekhouder uit mijn regio binnen 1 werkdag. Samen hebben we een super resultaat neergezet!''

Hein Kramer
8,5 / 10
365 beoordelingen

Wij zijn trot op de 8,5 die wij kregen van tevreden ondernemers om de beoordelingssite Klantenvertellen.nl

Beoordeling op Klantenvertellen.nl

Besparen op de Boekhouding

Veel (startende) ondernemers denken te kunnen besparen door een deel van hun boekhouding zelf uit te voeren. Niets is echter minder waar! Een goede boekhouder bespaart u tijd (u richt zich weer op uw core-business) en weet precies van welke financiële voordelen u kunt profiteren. Boekhoudergevonden.com stuurt u binnen 1 werkdag kosteloos en vrijblijvend een offerte van de beste boekhouder uit uw regio. We proberen altijd een boekhouder te matchen op 15 minuten afstand van u. Gemiddeld besparen onze klanten tot maar liefst 50% op boekhouding ten opzichte van de voorgaande boekhouding situatie!

Hoeveel kan ik besparen op mijn boekhouder?

Gemiddeld besparen ondernemers die kiezen voor een boekhouder via Boekhoudergevonden.com maar liefst 50%. Hoe? Al onze boekhouders voldoen aan strenge eisen, werken efficiënt en leveren kwaliteit. Dankzij een betrouwbare boekhouder bent te allen tijde geïnformeerd over de belastingvoordelen waarvan u als ondernemer kunt profiteren. Dat scheelt u een hoop frustratie, tijd en geld!

Ik ben een ondernemer. Heb ik wel een boekhouder nodig?

Juist in uw geval is het inschakelen van een boekhouder zeer waardevol! Uw toch al beperkte tijdbestek kunt u beter aan uw core-business besteden. Terwijl uw boekhouder de focus houdt op uw administratie én bijhorende belastingvoordelen: die zijn er namelijk veel voor u als bedrijf! Kies een boekhouder die goed bij u past. Vraag uw offerte geheel kosteloos en vrijblijvend aan via Boekhoudergevonden.com.

Boekhouder Helmond

Elke ondernemer weet dat er naast het verkopen van producten of diensten altijd extra werkzaamheden bij het bedrijf horen. Dat zijn voor de meeste ondernemers niet altijd de leukste klussen, maar ze moeten wél gedaan worden. De boekhouding is bijvoorbeeld zo’n klus. Een boekhouding die goed op orde is, waar de cijfers correct zijn ingevoerd, biedt grote voordelen. Het kan de ondernemer belangrijke inzichten geven over de te volgen koers en de te nemen besluiten. Zelf na het werk in de avonduren gaan zitten ploeteren met de cijfertjes, dat is in de meeste gevallen niet zo’n goed idee. De boekhouding is typisch zo’n klus die je het beste kunt uitbesteden aan specialisten.

Boekhouder gezocht

Als het besluit eenmaal genomen is om de boekhouding uit te besteden, dan is het zaak een goede boekhouder te zoeken, maar wel tegen een betaalbare prijs. Als de onderneming niet groot genoeg is voor een eigen boekhoudafdeling of zelfs voor een boekhouder, dan kan een beroep worden gedaan op Boekhoudergevonden.com. Op deze site kun je in contact komen met specialisten die alle lastige cijferklussen voor hun rekening kunnen nemen. Je meld je simpelweg aan op Boekhoudergevonden.com en geeft aan wat voor karwei geklaard moet worden. Dan is het wachten op respons. Aangesloten boekhouders in Helmond en omgeving kunnen inschrijven op de opdracht en brengen een boekhouding offerte voor je uit. Maximaal worden er vier offertes aangeleverd. Deze procedure maakt dat je de beste kandidaat voor je karwei kunt uitkiezen, tegen de scherpste prijs.

Boekhouder Helmond

Er zijn verschillende werkzaamheden waar je op deze wijze een offerte voor kunt aanvragen. Naast het gewone invoeren van in- en verkoopcijfers kun je onder meer denken aan het opstellen van de jaarrekening of het verzorgen van de salaris administratie. Een goede loonadministratie maakt de kosten voor jou als ondernemer nog beter inzichtelijk en zorgt dat werknemers tijdig hun geld en de nodige overzichten krijgen.

Aangifte doen

Niemand betaalt graag belasting en dan zeker niet te veel. Heldere cijfers maken een nauwgezette aangifte omzetbelasting en eventueel een aangifte vennootschapsbelasting mogelijk. En dat heeft uiteraard positieve gevolgen voor de aangifte inkomstenbelasting. Het zijn allemaal werkzaamheden die zich uitstekend lenen om als aanvraag op Boekhoudergevonden.com geplaatst te worden.

Boekhouding eenmanszaak

Zeker als je een klein bedrijf runt of als zzp-er onderneemt schiet het goed doen van de boekhouding er vaak bij in. Dank zij Boekhoudergevonden.com kunnen alle voorkomende boekhoudkundige werkzaamheden nauwgezet en tijdig uitbesteed worden. De kosten voor de boekhouder kunnen zo prima onder controle worden gehouden. Door het uitbesteden van je werkzaamheden via Boekhoudergevonden.com heb je meer tijd over om datgene te doen wat je het liefst doet: het ondernemen zelf.