Ondernemers over Boekhoudengevonden.nl

''Door veel te automatiseren is boekhouden bij ons geen fulltime job. dit bood de uitkomst!''

Marie-Louise van de Berg

''Ondersteuning van ons kantoor was de vraag, 4 offertes binnen 1 dag het resultaat, super!''

Hein Kramer
The Feedback Company
8,5 / 10
365 beoordelingen

Wij zijn trot op de 8,5 die wij kregen van tevreden ondernemers om de beoordelingssite The Feedback Company

Beoordeling op The Feedback Company

Besparen op de Boekhouding

Veel (startende) ondernemers denken te kunnen besparen door een deel van hun boekhouding zelf te doen. Niets is echter minder waar! Een goede boekhouder bespaart u tijd (u richt zich weer op uw core-business) en weet precies van welke financiële voordelen u kunt profiteren. Boekhoudergevonden.com stuurt u gratis en vrijblijvend 4 offertes van de beste boekhouders bij u in de buurt. Daarmee bespaart u gemiddeld tot maar liefst 50% op uw boekhouding!

Hoeveel kan ik besparen op mijn boekhouder?

Gemiddeld besparen ondernemers die kiezen voor een boekhouder via Boekhoudergevonden.com maar liefst 50%. Hoe? Al onze boekhouders voldoen aan strenge eisen, werken efficiënt en leveren kwaliteit. Dankzij een betrouwbare boekhouder bent te allen tijde geïnformeerd over de belastingvoordelen waarvan u als ondernemer kunt profiteren. Dat scheelt u een hoop frustratie, tijd en geld!

Ik ben een ondernemer. Heb ik wel een boekhouder nodig?

Juist in uw geval is het inschakelen van een boekhouder zeer waardevol! U toch al beperkte tijd kunt u aan uw core-business besteden, terwijl uw boekhouder de focus houdt op uw administratie én bijhorende belastingvoordelen: die zijn er namelijk veel voor u als ondernemer! Kies een boekhouder die bij u past en vergelijk vier boekhouders uit uw buurt. Vraag uw offertes gratis en vrijblijvend aan via Boekhoudergevonden.com!

Boekhouder Den Bosch

Ondernemers zijn het liefst bezig met datgene waar zij goed in zijn: het draaien van hun eigen onderneming. Voor hen is de boekhouding een intensieve klus, die natuurlijk noodzakelijk is, maar toch afleidt van hun eigen doelen. Zo’n lastige klus kun je beter uitbesteden aan specialisten, mensen die op boekhoudkundig vlak het klappen van de zweep kennen. Het noodzakelijke werk wordt in de regel sneller en beter gedaan dan wanneer je er zelf mee aan de slag gaat. En sneller betekent dan ook vaak: goedkoper.

De boekhouder, onmisbaar

Voor het verwerken van het lastige cijferwerk is de boekhouder onmisbaar. In veel gevallen is het voordeliger om de boekhouding uit te besteden. Zo bespaar je zelf de kosten van een fulltime boekhouder uit. Daar zijn verschillende manieren voor, maar om beste persoon voor je specifieke boekhoudklus tegen het scherpste tarief te pakken te krijgen biedt Boekhoudergevonden.com de beste mogelijkheden.

 Het vinden van de beste boekhouder is heel eenvoudig. Op Boekhoudergevonden.com meld je aan welke boekhoudklus gedaan moet worden. De aangesloten boekhouders krijgen de kans om in te tekenen op de opdracht en brengen voor je boekhouding een offerte uit. Je krijgt in totaal maximaal vier offertes per aangemelde opdracht. Dat houdt het overzichtelijk en zorgt ervoor dat de verschillende boekhouders scherpe prijzen hanteren. Dit hele systeem zorgt er zo voor dat de beste boekhouder in Den Bosch en omgeving gezocht wordt voor deze klus.

Ken- en stuurgetallen

Het doen van de boekhouding is meer dan alleen het invoeren van in- en verkoopcijfers. Een goede en overzichtelijke boekhouding levert ken- en stuurgetallen, waarmee de ondernemer een scherpere richting aan zijn beleid kan geven en betere keuzes kan maken. Hierdoor kunnen kansen sneller benut worden. Een heldere jaarrekening die door de gekozen boekhouder wordt opgesteld levert precies wat je nodig hebt.

Belasting


Iedere ondernemer weet dat het betalen van belasting er nu eenmaal bij hoort. Maar liefst niet te veel! Een goede boekhouding levert de basis voor een nauwkeurige aangifte omzetbelasting en, indien van toepassing, de aangifte vennootschapsbelasting. Al dit soort klussen lenen zich uitstekend voor aanmelding bij Boekhoudergevonden.com.Salarisadministratie

De loonadministratie kan soms aardig complex zijn. Toch willen werknemers op tijd het juiste bedrag gestort krijgen en willen ze graag een helder overzicht op hun salarisstrookje vinden over loon, toeslagen en dergelijke. Ook dit is een klus die je via Boekhoudergevonden.com prima geregeld kunt krijgen. Het scheelt je heel wat zorgen als je voor dit soort werkzaamheden een goede boekhouder in Den Bosch gevonden hebt.Boekhouding ZZP

Zeker in een eenmanszaak is de boekhouding een van de vele extra taken die in de verdrukking dreigen te raken. Met Boekhoudergevonden.com heb je alle mogelijkheden om tegen aantrekkelijke prijzen de boekhouding van de eenmanszaak geregeld te krijgen. En dat scheelt flink in de zorgen.