Ondernemers over Boekhoudengevonden.nl

''Door veel te automatiseren is boekhouden bij ons geen fulltime job. dit bood de uitkomst!''

Marie-Louise van de Berg

''Ondersteuning van ons kantoor was de vraag, 4 offertes binnen 1 dag het resultaat, super!''

Hein Kramer
8,5 / 10
365 beoordelingen

Wij zijn trot op de 8,5 die wij kregen van tevreden ondernemers om de beoordelingssite Klantenvertellen.nl

Beoordeling op Klantenvertellen.nl

Besparen op de Boekhouding

Veel (startende) ondernemers denken te kunnen besparen door een deel van hun boekhouding zelf te doen. Niets is echter minder waar! Een goede boekhouder bespaart u tijd (u richt zich weer op uw core-business) en weet precies van welke financiële voordelen u kunt profiteren. Boekhoudergevonden.com stuurt u gratis en vrijblijvend 4 offertes van de beste boekhouders bij u in de buurt. Daarmee bespaart u gemiddeld tot maar liefst 50% op uw boekhouding!

Hoeveel kan ik besparen op mijn boekhouder?

Gemiddeld besparen ondernemers die kiezen voor een boekhouder via Boekhoudergevonden.com maar liefst 50%. Hoe? Al onze boekhouders voldoen aan strenge eisen, werken efficiënt en leveren kwaliteit. Dankzij een betrouwbare boekhouder bent te allen tijde geïnformeerd over de belastingvoordelen waarvan u als ondernemer kunt profiteren. Dat scheelt u een hoop frustratie, tijd en geld!

Ik ben een ondernemer. Heb ik wel een boekhouder nodig?

Juist in uw geval is het inschakelen van een boekhouder zeer waardevol! U toch al beperkte tijd kunt u aan uw core-business besteden, terwijl uw boekhouder de focus houdt op uw administratie én bijhorende belastingvoordelen: die zijn er namelijk veel voor u als ondernemer! Kies een boekhouder die bij u past en vergelijk vier boekhouders uit uw buurt. Vraag uw offertes gratis en vrijblijvend aan via Boekhoudergevonden.com!

Regel uw boekhouder Best met een paar muisklikken!

Een eigen onderneming is een veelzijdige ‘zaak’: als ondernemer moet u immers van vele markten thuis zijn. Met alleen vakinhoudelijke kennis houdt u nog geen bedrijf op de rit, u zult zich ook terdege moeten verdiepen in onder andere administratieve zaken. Voor veel ondernemers zijn administratieve activiteiten echter niet hun meest geliefde bezigheden en wellicht dat dit ook voor u geldt. Geen wonder ook, want dit soort werkzaamheden kost verhoudingsgewijs vaak veel tijd, vooral als u er niet zo in thuis bent. Wilt u er toch zeker van zijn dat uw administratie op orde is en blijft, dan doet u er goed aan om te kiezen voor een boekhouder uit Best!

Boekhouding uitbesteden? Uitstekend idee!

Als zzp’er hebt u veel aan uw hoofd. Anders dan wanneer u bij een werkgever in dienst bent, zult u ontelbaar veel zaken zelf moeten regelen. Aan de ene kant is dat waarschijnlijk precies waarom het ondernemerschap u aanspreekt. Aan de andere kant betekent het echter ook dat u soms veel tijd kwijt bent aan zaken die eigenlijk niet als uw ‘core business’ beschouwd kunnen worden. Uw boekhouding is hier een goed voorbeeld van. Zou u uw aangifte inkomstenbelasting het liefst uitbesteden? Staat u zelden te popelen om uw aangifte omzetbelasting of uw aangifte vennootschapsbelasting zelf te doen? Dan kan het een uitstekend idee zijn om uw boekhouding zzp over te dragen aan een deskundige. Kiest u voor een boekhouder uit Best, dan kunt u de administratie met een gerust hart aan hem (of haar) overlaten – en dat is een zorg minder. U levert uw gegevens aan en de boekhouder in kwestie zorgt dat het in orde komt, ook als u bijvoorbeeld de jaarrekening niet zelf wilt verzorgen.

Ook voor loon- en salarisadministratie

Hebt u één of meerdere medewerkers in dienst? Ook dan is het zeer aan te raden de mogelijkheden van een boekhouder te onderzoeken. Stelt u zich maar voor hoeveel tijd het u scheelt als u de salarisadministratie of de loonadministratie uit kunt besteden. In alle gevallen wint u door het (deels) overdragen van uw administratie kostbare tijd die u beter kunt besteden aan bijvoorbeeld acquisitie, het contact met uw klanten of het in welk opzicht dan ook optimaliseren van uw product of uw dienstverlening. Lijkt het u wel wat om uw boekhouding eenmanszaak uit te besteden, maar hebt u te weinig tijd om op zoek te gaan naar een boekhouder? Dan is er goed nieuws!

Regel vandaag uw boekhouder in Best!

Op Boekhoudergevonden.com kunt u een offerte aanvragen voor een boekhouder op een door u gewenste locatie. Als u uw aanvraag indient, kunt u vermelden hoe uw ideale dienstverlening eruit ziet en hoe u uw data aan wilt leveren. Vraagt u op deze wijze een boekhouding offerte aan, dan hebt u dezelfde dag nog meerdere, concurrerende offertes (ten hoogst vier) binnen. Zo hebt u onmiddellijk zicht op wat de kosten boekhouder in uw situatie inhouden. Boekhouder gezocht? Op Boekhoudergevonden.com is het in een paar muisklikken geregeld!