Ondernemers over Boekhoudengevonden.nl

''Door veel te automatiseren is boekhouden bij ons geen fulltime job. dit bood de uitkomst!''

Marie-Louise van de Berg

''Ondersteuning van ons kantoor was de vraag, 4 offertes binnen 1 dag het resultaat, super!''

Hein Kramer
8,5 / 10
365 beoordelingen

Wij zijn trot op de 8,5 die wij kregen van tevreden ondernemers om de beoordelingssite Klantenvertellen.nl

Beoordeling op Klantenvertellen.nl

Besparen op de Boekhouding

Veel (startende) ondernemers denken te kunnen besparen door een deel van hun boekhouding zelf te doen. Niets is echter minder waar! Een goede boekhouder bespaart u tijd (u richt zich weer op uw core-business) en weet precies van welke financiële voordelen u kunt profiteren. Boekhoudergevonden.com stuurt u gratis en vrijblijvend 4 offertes van de beste boekhouders bij u in de buurt. Daarmee bespaart u gemiddeld tot maar liefst 50% op uw boekhouding!

Boekhoudergevonden.com Maastricht

De boekhouding van de ZZP komt meestal pas aan bod na alle andere werkzaamheden. Per slot van rekening is het verkopen van producten en diensten en het helpen van klanten toch veel belangrijker? Daar is veel voor te zeggen, maar het is ook de reden van heel veel stress en frustratie. De boekhouding van de eenmanszaak moet nu eenmaal ook op orde zijn. De oplossing ligt voor de hand: besteed je boekhouding uit aan een betrouwbare boekhouder in Maastricht of omgeving.

Van verkoopcijfers tot aangifte inkomstenbelasting
Er dienen heel wat cijfertjes geordend te worden in de boekhouding. Niet alleen voor jezelf, maar ook voor anderen, zoals de belastingdienst. En dus liggen er karweien als het dagelijkse cijferwerk en het opstellen van een jaarrekening. Of het verzorgen van een aangifte omzetbelasting of een aangifte vennootschapsbelasting. Of cijfers die het fundament zijn van een crowdfundingsactie De loonadministratie komt in beeld als er ook personeel is. Het is allemaal werk waar jij zelf niet zo blij van wordt.

Boekhouder offerte in Maastricht?

Misschien word jij niet blij van al dat cijferwerk, maar gelukkig zijn er boekhouders genoeg die dat wel worden. Je hoeft ze alleen nog maar even te vinden. Dat hoeft niet moeilijk te zijn, want boekhoudergevonden.com helpt je daarbij. Dit levert je niet alleen een prima boekhouder in Maastricht op, maar de procedure is bovendien zo ingericht dat het voor scherpe prijzen zorgt. Dat is natuurlijk gunstig voor de kosten van je boekhouder.

Boekhouder gevonden
Na inschrijving op boekhoudergevonden.com en het opgeven van werkzaamheden is het afwachten. De aangesloten boekhouders brengen offertes uit. Ze moeten dat niet alleen vlug doen, maar ook tegen interessante tarieven, want jij krijgt hooguit vier offertes onder ogen. Dat maakt een verantwoorde keuze voor de beste boekhouder in Maastricht en omgeving mogelijk.