Ondernemers over Boekhoudengevonden.nl

''Door veel te automatiseren is boekhouden bij ons geen fulltime job. dit bood de uitkomst!''

Christian de Kok, CleverIT

''Ondersteuning van ons kantoor was de vraag, 4 offertes binnen 1 dag het resultaat, super!''

Edgar de Beule, Markteffect
8,5 / 10
365 beoordelingen

Wij zijn trot op de 8,5 die wij kregen van tevreden ondernemers om de beoordelingssite Klantenvertellen.nl

Beoordeling op Klantenvertellen.nl

Besparen op de Boekhouding

Veel (startende) ondernemers denken te kunnen besparen door een deel van hun boekhouding zelf te doen. Niets is echter minder waar! Een goede boekhouder bespaart u tijd (u richt zich weer op uw core-business) en weet precies van welke financiële voordelen u kunt profiteren. Boekhoudergevonden.com stuurt u gratis en vrijblijvend 4 offertes van de beste boekhouders bij u in de buurt. Daarmee bespaart u gemiddeld tot maar liefst 50% op uw boekhouding!

Boekhoudergevonden.com Wageningen

Veel ondernemers zien als een berg op tegen de uren of dagen dat de boekhouding van hun eenmanszaak centraal moet staan. Er is niets aan te doen, de cijfers moeten worden genoteerd en de boeken moeten kloppen. Maar leuk is anders, zeker als wel je eenmanszaak maar niet de boekhouding je ding is. Veel ondernemers zitten in hetzelfde schuitje. De boekhouding van een ZZP kan daarom veel beter worden uitbesteed aan een deskundige boekhouder in Wageningen of omgeving.

Het opstellen van de jaarrekening en meer
De berg werk die op je afkomt als de boekhouding moet worden aangepakt is hoog en divers. Je komt er belastingaangiftes op tegen, zoals de steeds terugkerende aangifte omzetbelasting, de aangifte vennootschapsbelasting of de jaarlijkse aangifte inkomstenbelasting. Je komt uiteraard ook de verkoopcijfers tegen, de balans, en voor een aantal ondernemers komt daar ook de salaris administratie bij. En die loonadministratie is een berg werk op zichzelf.

Boekhouder offerte uit Wageningen?

Het uitbesteden van al die werkzaamheden aan een goede boekhouder in Wageningen of omgeving is dus een prima idee. Bij het uitwerken van dit idee bemerk je dat het aanbod aan boekhouders groot is. Raak je het overzicht kwijt? Dan helpt boekhoudergevonden.com om je de juiste mogelijkheden op een presenteerblaadje aan te reiken. En dat helpt je meteen om de kosten voor een boekhouder niet uit de hand te laten lopen.

Boekhouder Wageningen gevonden
Je meld je aan en geeft vervolgens op boekhoudergevonden.com op wat je precies allemaal wilt uitbesteden. Je krijgt daarna van de aangesloten boekhouders een passend aanbod tegen scherpe tarieven. Ze doen dat vlot, want ze weten dat jij slechts vier van deze aanbiedingen te zien gaat krijgen. Zo wordt het kiezen van de juiste boekhouder in Wageningen een stuk eenvoudiger!