Ondernemers over Boekhoudengevonden.nl

''Door veel te automatiseren is boekhouden bij ons geen fulltime job. dit bood de uitkomst!''

Marie-Louise van de Berg

''Ondersteuning van ons kantoor was de vraag, 4 offertes binnen 1 dag het resultaat, super!''

Hein Kramer
8,5 / 10
365 beoordelingen

Wij zijn trot op de 8,5 die wij kregen van tevreden ondernemers om de beoordelingssite Klantenvertellen.nl

Beoordeling op Klantenvertellen.nl

Besparen op de Boekhouding

Veel (startende) ondernemers denken te kunnen besparen door een deel van hun boekhouding zelf te doen. Niets is echter minder waar! Een goede boekhouder bespaart u tijd (u richt zich weer op uw core-business) en weet precies van welke financiële voordelen u kunt profiteren. Boekhoudergevonden.com stuurt u gratis en vrijblijvend 4 offertes van de beste boekhouders bij u in de buurt. Daarmee bespaart u gemiddeld tot maar liefst 50% op uw boekhouding!

Hoeveel kan ik besparen op mijn boekhouder?

Gemiddeld besparen ondernemers die kiezen voor een boekhouder via Boekhoudergevonden.com maar liefst 50%. Hoe? Al onze boekhouders voldoen aan strenge eisen, werken efficiënt en leveren kwaliteit. Dankzij een betrouwbare boekhouder bent te allen tijde geïnformeerd over de belastingvoordelen waarvan u als ondernemer kunt profiteren. Dat scheelt u een hoop frustratie, tijd en geld!

Ik ben een ondernemer. Heb ik wel een boekhouder nodig?

Juist in uw geval is het inschakelen van een boekhouder zeer waardevol! U toch al beperkte tijd kunt u aan uw core-business besteden, terwijl uw boekhouder de focus houdt op uw administratie én bijhorende belastingvoordelen: die zijn er namelijk veel voor u als ondernemer! Kies een boekhouder die bij u past en vergelijk vier boekhouders uit uw buurt. Vraag uw offertes gratis en vrijblijvend aan via Boekhoudergevonden.com!

Een boekhouder uit Nijmegen neemt uw administratie serieus.

Wanneer u als ZZP-er start, denkt u waarschijnlijk niet meteen aan kosten voor een boekhouder. De meeste startende ondernemers willen hun administratie vaak eerst zelf regelen omdat ze daarmee kosten denken te besparen. Maar u bent zich misschien ook niet meteen bewust van alles dat er komt kijken bij een onderneming. Zo wil de belastingdienst dat elke ondernemer een jaarrekening maakt, die hij ook kan overleggen wanneer de belastingdienst daar om vraagt. En behalve de jaarlijkse aangifte inkomstenbelasting, krijgt u ook te maken met andere belastingen. De aangifte omzetbelasting is een periodiek terugkerende verplichting en niet alle ondernemers weten precies hoe dit werkt. Uw boekhouding uitbesteden, een boekhouder in regio Nijmegen neemt u veel werk uit handen, zodat u meer tijd heeft voor datgene waar u goed in bent: ondernemen en geld verdienen.

Kosten boekhouder Nijmegen betaalt zich terug

Een boekhouder kan u veel geld besparen. Een goede boekhouder weet precies welke aftrekposten u kunt opvoeren, zodat uw inkomstenbelasting zo laag mogelijk blijft. En wanneer u personeel in dienst neemt, kan hij u ook precies vertellen hoe een en ander rondom de loonadministratie in elkaar zit. Hij kan deze helemaal voor u bijhouden, omdat hij exact weet hoeveel u moet afdragen aan loonbelasting en sociale verzekeringen of pensioen. U als ondernemer zit toch ook niet te wachten op al die rompslomp? U bent natuurlijk veel liever bezig met uw product of dienst aan de man te brengen.

Wisselende regelingen belastingdienst

En of u nu een boekhouding voor ZZP voert of een andere rechtsvorm, u kunt altijd beter uw boekhouding uitbesteden. Daar is een boekhouder uit  Nijmegen in gespecialiseerd. Ook voor stichtingen of Verenigingen is het uitbesteden van de administratie een goed uitkomst. Ieder jaar veranderen er weer regels bij de belastingdienst, en het is een enorme klus om dat allemaal zelf bij te houden. Een professional houdt alles bij wat er komt kijken omtrent belastingzaken, overheidsregels en dergelijke. Ook de aangifte Vennootschapsbelasting is iets dat voor een ondernemer veel werk is. Maar alleen al een boekhouding voor eenmanszaak kan erg omslachtig worden. U wilt natuurlijk ook alles uit uw bedrijf halen wat er in zit en nergens een voordeel laten liggen om van uw bedrijf een succes te maken.

Al een boekhouder in Nijmegen gezocht?

Heeft u al naar een boekhouder gezocht in Nijmegen en omgeving en kom er zelf niet goed uit? Dan heeft u nu de mogelijkheid om uit een viertal boekhouding offertes te kiezen. Wanneer u uw wensen kenbaar maakt en een aanvraag indient op Boekhoudergevonden.com kunnen er vier boekhouders reageren die u dan een aanbod doen. Zo heeft u zelf de keus en kunt u weloverwogen besluiten met wie u in zee gaat. U kunt u eenvoudig aanmelden bij Boekhoudergevonden.com en aangeven wat uw wensen zijn, en u krijgt vanzelf de aanbiedingen toegestuurd. Zo wordt het zoeken naar een professionele boekhouder heel eenvoudig.