Ondernemers over Boekhoudergevonden.com

''Door veel te automatiseren is boekhouden bij ons geen fulltime job meer. Dit bood de uitkomst!''

Marie-Louise van de Berg

''Ondersteuning van ons kantoor was de vraag. Ik ontving de offerte van de beste boekhouder uit regio Friesland binnen 1 werkdag. Samen hebben we een super resultaat neergezet!''

Hein Kramer
8,5 / 10
365 beoordelingen

Wij zijn trot op de 8,5 die wij kregen van tevreden ondernemers om de beoordelingssite Klantenvertellen.nl

Beoordeling op Klantenvertellen.nl

Besparen op uw boekhouding met een boekhouder

Veel (startende) ondernemers denken te kunnen besparen door een deel van hun boekhouding zelf uit te voeren. Niets is echter minder waar! Een goede boekhouder bespaart u tijd (u richt zich weer op uw core-business) en weet precies van welke financiële voordelen u kunt profiteren. Boekhoudergevonden.com stuurt u binnen 1 werkdag kosteloos en vrijblijvend een offerte van de beste boekhouder uit regio Friesland. We proberen altijd een boekhouder te matchen op 15 minuten afstand van u. Gemiddeld besparen onze klanten tot maar liefst 50% op boekhouding ten opzichte van de voorgaande boekhouding situatie!

Hoeveel kan ik besparen op mijn boekhouder?

Gemiddeld besparen ondernemers die kiezen voor een boekhouder via Boekhoudergevonden.com maar liefst 50%. Hoe? Al onze boekhouders voldoen aan strenge eisen, werken efficiënt en leveren kwaliteit. Dankzij een betrouwbare boekhouder bent te allen tijde geïnformeerd over de belastingvoordelen waarvan u als ondernemer kunt profiteren. Dat scheelt u een hoop frustratie, tijd en geld!

Ik ben een ondernemer. Heb ik wel een boekhouder nodig?

Juist in uw geval is het inschakelen van een boekhouder zeer waardevol! Uw toch al beperkte tijdbestek kunt u beter aan uw core-business besteden. Terwijl uw boekhouder de focus houdt op uw administratie én bijhorende belastingvoordelen: die zijn er namelijk veel voor u als bedrijf! Kies een boekhouder die goed bij u past. Vraag uw offerte geheel kosteloos en vrijblijvend aan via Boekhoudergevonden.com.

Waarom kiest u voor Boekhoudergevonden.com

U zoekt een boekhouder in Friesland?

Als zelfstandig ondernemer ben je een echte alleskunner. Elke dag los je met veel plezier en toewijding de problemen van je klanten op met passende diensten en producten. Maar het alles kunnen strekt zich vaak niet uit tot het noodzakelijke cijferwerk. Het gevolg is dat de boekhouding van je eenmanszaak stoffiger wordt dan wenselijk is. Je komt er gewoon niet echt aan toe. De oplossing van de boekhouding van de ZZP is simpel en doeltreffend: uitbesteden!

Uitbesteden van de boekhouding
Het uitbesteden van de boekhouding is gemakkelijker gezegd dan gedaan. Waar haal je de juiste persoon vandaan? Iedereen die wel eens naar een boekhouder gezocht heeft weet dat het aanbod onoverzichtelijk groot is. Boekhoudergevonden.com komt met een oplossing die de juiste boekhouder koppelt aan je bedrijf, en zorgt dat de juiste boekhouder in Friesland snel wordt gevonden.

Van salaris administratie tot jaarrekening

Er zijn nogal wat boekhoudtaken die er gewoon om vragen om uitbesteed te worden. Dat begint al met de dagelijkse cijfers, maar denk ook aan de jaarrekening of de loon administratie. Ook de altijd lastige belastingaangiften kunnen prima uitbesteed worden. Denk maar aan de aangifte omzetbelasting, de aangifte vennootschapsbelasting of de aangifte inkomstenbelasting. Nauwkeurige cijfers en een juiste en tijdige inzending van dit soort zaken bespaart je een hoop ergernis en zorgt er bovendien voor dat je niet teveel betaalt.

Boekhouder Friesland gevonden
Om de juiste boekhouder voor je klus te vinden meld je je aan op boekhoudergevonden.com en geef je aan om welke taken het gaat. De boekhouders die bij boekhoudergevonden.com zijn aangesloten kunnen nu offertes uitbrengen. Omdat er maximaal maar vier offertes aan je worden doorgegeven zullen de offertes snel komen. Het systeem zorgt zo ook voor scherpe tarieven, waardoor je kunt besparen op de kosten voor de boekhouder.