Ondernemers over Boekhoudengevonden.nl

''Door veel te automatiseren is boekhouden bij ons geen fulltime job. dit bood de uitkomst!''

Marie-Louise van de Berg

''Ondersteuning van ons kantoor was de vraag, dezelfde week nog een intake, super!''

Hein Kramer
8,5 / 10
365 beoordelingen

Wij zijn trot op de 8,5 die wij kregen van tevreden ondernemers om de beoordelingssite Klantenvertellen.nl

Beoordeling op Klantenvertellen.nl

Besparen op de Boekhouding

Veel (startende) ondernemers denken te kunnen besparen door een deel van hun boekhouding zelf te doen. Niets is echter minder waar! Een goede boekhouder bespaart u tijd (u richt zich weer op uw core-business) en weet precies van welke financiële voordelen u kunt profiteren. Boekhoudergevonden.com stuurt u gratis en vrijblijvend 4 offertes van de beste boekhouders bij u in de buurt. Daarmee bespaart u gemiddeld tot maar liefst 50% op uw boekhouding!

Hoeveel kan ik besparen op mijn boekhouder?

Gemiddeld besparen ondernemers die kiezen voor een boekhouder via Boekhoudergevonden.com maar liefst 50%. Hoe? Al onze boekhouders voldoen aan strenge eisen, werken efficiënt en leveren kwaliteit. Dankzij een betrouwbare boekhouder bent te allen tijde geïnformeerd over de belastingvoordelen waarvan u als ondernemer kunt profiteren. Dat scheelt u een hoop frustratie, tijd en geld!

Ik ben een ondernemer. Heb ik wel een boekhouder nodig?

Juist in uw geval is het inschakelen van een boekhouder zeer waardevol! U toch al beperkte tijd kunt u aan uw core-business besteden, terwijl uw boekhouder de focus houdt op uw administratie én bijhorende belastingvoordelen: die zijn er namelijk veel voor u als ondernemer! Kies een boekhouder die bij u past bij uw unieke organisatieprofiel.

Vind een boekhouder in Almere

Werk je in Almere of omgeving en wil je jouw boekhouding uitbesteden? Dan zit je bij boekhoudergevonden.com aan het goede adres. Hier kun je geheel vrijblijvend een aanvraag doen voor een offerte voor je boekhouding. Je krijgt dan tot vier offertes van boekhouders uit Almere of omgeving waar je een keuze uit kunt maken. Zo kom je er makkelijk achter welke boekhouder het goedkoopste. Gemiddeld bespaar je tot wel 50 procent van de kosten, door ze te vergelijken.

Een nog onbekende noodzaak
Voor veel zzp`ers en kleine ondernemers is een boekhouder een noodzaak, die ze zelf nog niet helemaal doorhebben. Zeker als je net begint met je eigen onderneming is er vaak sprake van onderschatting van de hoeveelheid papierwerk die geregeld moet worden. Toegegeven, inmiddels is de belastingdienst druk bezig om alles wat makkelijker te maken, maar toch blijft er nog veel onduidelijkheid. Het uitbesteden van je inkomstenbelasting of het uitbesteden van je omzetbelasting zijn twee zaken die je bijvoorbeeld veel tijd kunnen besparen en veel geld kunnen opleveren. Volgens stichting ZZP Nederland laten veel eenmanszaken namelijk veel geld liggen bij de belastingdienst. Bijvoorbeeld omdat ze niet goed weten welke regelingen er zijn, zoals bijvoorbeeld de kleine ondernemersregeling. Hiermee hoef je tot een bedrag tot circa 1300 euro aan btw dit niet te betalen. Door als zzp`er je boekhouding uit te besteden kun je uiteindelijk meer geld overhouden, dan dat het je kost.

Boekhouder gezocht
Een andere categorie die wel wat hulp kunnen gebruiken zijn ondernemingen die net begonnen zijn met het aannemen van personeel. Dat is natuurlijk goed nieuws, want het duid op groei in het bedrijf. Aan de andere kant zorgt het ook voor een heel aantal nieuwe verantwoordelijkheden. Het uitbesteden van de salarisadministratie, het uitbesteden van de aangifte vennootschapsbelasting of het uitbesteden van de jaarrekening kunnen op deze manier veel stress besparen. Vooral het uitbesteden van de loonadministratie is natuurlijk belangrijk, omdat je als werkgever ineens niet meer alleen voor jezelf verantwoordelijk bent. Daarbij komt dat je niet zelf alles hoeft te leren, waardoor je jouw tijd gewoon kunt gebruiken voor je onderneming.

Klein slagingspercentage
En dat is ook hard nodig. Omdat de economie steeds meer verandert, neemt het aantal kleine ondernemers explosief toe. Volgens het CBS, het Centraal Bureau voor de Statistiek, komen er ieder jaar zo`n 120.000 tot 140.000 zzp`ers bij, maar verdwijnen er vervolgens ook weer zo`n 100.000. Als je deze cijfers letterlijk vergelijkt, dan zou dit betekenen dat de slagingskans van een zzp`er dus maar één op drie is. Veel zzp`ers die (noodgedwongen) moeten stoppen, krijgen problemen met de belastingdienst omdat ze hun boekhouding niet goed op orde hebben.

Lage kosten
De kosten voor een boekhouder zijn daarbij relatief gezien erg laag: tussen de vijftig en honderd euro per maand voor de boekhouding van een eenmanszaak. Deze kosten kun je vervolgens, door je eigen boekhouder, weer laten aftrekken van de belasting. Hierdoor zijn de daadwerkelijke kosten nog een stuk lager. Vraag nu een offerte aan voor een boekhouder uit Almere en maak je (administratieve) leven een heel stuk makkelijker.