Ondernemers over Boekhoudengevonden.com

''Door veel te automatiseren is boekhouden bij ons geen fulltime job. dit bood de uitkomst!''

Marie-Louise van de Berg

''Ondersteuning van ons kantoor was de vraag, 4 offertes binnen 1 dag het resultaat, super!''

Hein Kramer
8,5 / 10
365 beoordelingen

Wij zijn trot op de 8,5 die wij kregen van tevreden ondernemers om de beoordelingssite Klantenvertellen.nl

Beoordeling op Klantenvertellen.nl

Besparen op de Boekhouding

Veel (startende) ondernemers denken te kunnen besparen door een deel van hun boekhouding zelf te doen. Niets is echter minder waar! Een goede boekhouder bespaart u tijd (u richt zich weer op uw core-business) en weet precies van welke financiële voordelen u kunt profiteren. Boekhoudergevonden.com stuurt u gratis en vrijblijvend 4 offertes van de beste boekhouders bij u in de buurt. Daarmee bespaart u gemiddeld tot maar liefst 50% op uw boekhouding!

Hoeveel kan ik besparen op mijn boekhouder?

Gemiddeld besparen ondernemers die kiezen voor een boekhouder via Boekhoudergevonden.com maar liefst 50%. Hoe? Al onze boekhouders voldoen aan strenge eisen, werken efficiënt en leveren kwaliteit. Dankzij een betrouwbare boekhouder bent te allen tijde geïnformeerd over de belastingvoordelen waarvan u als ondernemer kunt profiteren. Dat scheelt u een hoop frustratie, tijd en geld!

Ik ben een ondernemer. Heb ik wel een boekhouder nodig?

Juist in uw geval is het inschakelen van een boekhouder zeer waardevol! U toch al beperkte tijd kunt u aan uw core-business besteden, terwijl uw boekhouder de focus houdt op uw administratie én bijhorende belastingvoordelen: die zijn er namelijk veel voor u als ondernemer! Kies een boekhouder die bij u past en vergelijk vier boekhouders uit uw buurt. Vraag uw offertes gratis en vrijblijvend aan via Boekhoudergevonden.com!

Waarom kiest u voor Boekhoudergevonden.com

U zoekt een boekhouder in Flevoland?

Voor een ondernemer is tijd een kostbaar iets, waar zorgvuldig mee moet worden omgegaan. De hele dag ben je actief met je producten en je diensten en het is logisch dat je dan niet goed meer toekomt aan het verwerken van de cijfertjes. De boekhouding van een zelfstandige komt nogal eens in de verdrukking. De beste oplossing voor de boekhouding van de ZZP-er is natuurlijk om de boekhouding gewoon uit te besteden.

Boekhouder gezocht
Zodra je het besluit hebt genomen de boekhouding of delen ervan uit te besteden hoef je alleen nog maar een geschikte boekhouder te zoeken. Gezien het grote aanbod is dat lastiger, je wil immers niet alleen een goede kandidaat, maar betaalt liefst ook niet meer dan nodig is. Helaas heb je niet de tijd om met alle mogelijke boekhouders in gesprek te gaan. Gelukkig hoeft dat ook niet, boekhoudergevonden.com biedt de oplossing, zodat de boekhouder in Flevoland snel gevonden is.

Van belastingaangifte tot salarisadministratie

Er komen heel wat verschillende taken in aanmerking om te worden uitbesteed. Om maar wat te noemen: het verzorgen van de loon administratie, het opstellen van de jaarrekening, de dagelijkse in- en verkoopcijfers en het verzorgen van belastingaangiftes, zoals de aangifte omzetbelasting, de aangifte vennootschapsbelasting en ook de aangifte voor de inkomstenbelasting. Correcte verwerking van al dit soort zaken bespaart heel wat moeite en geld.

De juiste boekhouder in Flevoland gevonden
Je meld de gewenste taken aan op boekhoudergevonden.com. De aangesloten boekhouders reageren door een offerte uit te brengen. Je krijgt maximaal maar vier offertes te zien, reden voor de aanbieders om scherpe prijzen te hanteren. En dat zorgt ervoor dat je op de kosten voor de boekhouder meteen bespaart. Uit de vier aanbieders kies je vervolgens de beste uit.